Ελλάδα

Γ. Καραϊβάζ: Η μητέρα και η αδερφή του στέλνουν εξώδικο στην Κουτσελίνη

καραιβαζ-1200x668-1

Η Ζήνα Κουτελίνη στον αέρα της εκπομπής της, αναφέρθηκε στο εξώδικο που έλαβε η εκπομπή της, από τη μητέρα και την αδερφή του αδικοχαμένου Γιώργου Καραϊβάζ.

Το εξώδικο εστάλη απο κοινού με τους δικηγόρους της, Ρόη Παυλέα και Σπύρου Χαριτάτου, πρώην συνεργάτη της εκπομπής και ασκούμενου πλέον δικηγόρου.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει έως τώρα γνωστά, η αδελφή και η μητέρα του Γιώργου Καραϊβάζ γνώρισαν τον Σπύρο Χαριτάτο πέρυσι μέσω της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα» και απευθύνθηκαν σε εκείνον ως ασκούμενο δικηγόρο και στη Ρόη Παυλέα για να τους εκπροσωπήσουν στην υπόθεση δολοφονίας του οικείου τους - χωρίς ωστόσο να συνεννοηθούν με τη χήρα του Γιώργου Καραϊβάζ.

Ο Σπύρος Χαριτάτος όπως και η αδελφή και η μητέρα του Γιώργου Καραϊβάζ έστειλαν εξώδικο στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» σε ό,τι αφορά τα όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή της 18ης Νοεμβρίου.

«Μας συκοφάντησαν, ότι είμαστε από χωριό και δεν μπορούμε να επιλέξουμε δικηγόρο»


Το εξώδικο αναφέρει πως, η κα. Κουτσελίνη και ο κ. Λύτρας ισχυρίστηκαν ότι η μητέρα και η αδερφή του Γιώργου Καραϊβάζ «υποκινήθηκαν από τους Ρόη Παυλέα και Σπύρο Χαριτάτο για επικοινωνιακούς λόγους, προκειμένου να αναλάβει η κ. Ρόη Παυλέα την υπεράσπιση της κατηγορίας».

Ακόμα, σημειώνεται πως η κα. Κουτσελίνη, αλλά και ο κ. Λύτρας, μίλησαν για τη μητέρα και την αδερφή του Καραϊβάζ με απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς, λέγοντας ότι «οι γυναίκες από το χωριό και δεν έχουν επαρκή νοημοσύνη για να επιλέξουν νομικό συμπαραστάτη».

Επιπλέον, σύμφωνα με όσα αναφέρεται στην εξώδικη δήλωση, η Ζήνα Κουτσελίνη είχε «ξεσπάσει» κατά του Σπύρου Χαριτάτου, λέγοντας ότι χώρισε την οικογένεια Καραϊβάζ σε δύο στρατόπεδα.

«Ας αποδείξει ο Χαριτάτος ότι βγήκαν έστω μια φορά έξω για καφέ»


Αμέσως μετά την προβολή του εξώδικου, η Ζήνα Κουτσελίνη, μιλώντας για τη χρόνια φιλία Καραϊβάζ και Χαριτάτου που αναφέρεται στο εξώδικο,

«Η σύζυγος και ο γιος του Γιώργου Καραϊβάζ διαψεύδουν ότι ο Γιώργος και ο Σπύρος Χαριτάτος υπήρξαν για χρόνια φίλοι. Αν μπορεί ο Σπύρος Χαριτάτος ας αποδείξει ότι βγήκαν μια φορά έξω για καφέ. Τα λέω αυτολεξεί, όπως είπαμε αυτολεξεί και όσα μας έστειλαν εδώ».

Δείτε επίσης