Ελλάδα

Καθηγητής ασελγούσε σε 11χρονη, της έλεγε ότι έτσι θα πάρει καλούς βαθμούς

aselgia_aniliki
Αρθρογράφος: vradini
Από vradini

Ο καθηγητής αποκαλούσε «αδυναμία» του την κοπέλα και ζητούσε ως ανταλλάγματα φιλιά και αγκαλιές, προκειμένου να της δώσει καραμέλες και τσάι.

Ένα ακόμα φρικτό περιστατικό που αφορά ασέλγεια σε ανήλικο έρχεται στην «επιφάνεια», καθώς καθηγητής φροντιστηρίου φέρεται να εκμεταλλευόταν σεξουαλική 11χρονη μαθήτρια, λέγοντάς της ότι μόνο έτσι θα πάρει καλούς βαθμούς.

Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν ότι η ανήλικη είχε τρομοκρατηθεί σε τέτοιο βαθμό, που έφτασε στο σημείο να κάνει απόπειρα αυτοκτονίας.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Star, ο καθηγητής άρχισε να κάνει κομπλιμέντα στο κορίτσι την ώρα του μαθήματος.

Όπως αναφέρει η μήνυση, ο καθηγητής αποκαλούσε «αδυναμία» του την κοπέλα και ζητούσε ως ανταλλάγματα φιλιά και αγκαλιές, προκειμένου να της δώσει καραμέλες και τσάι.

«Επιχείρησε να με πιάσει από τους βραχίονες αλλά αρνήθηκα αντιδρώντας. Όταν κατάλαβε την αντίδρασή μου με ώθησε προς τον τοίχο πισώπλατα και πιέζοντας το λαιμό μου, μου είπε ότι αυτό που γινόταν μεταξύ μας ήταν καλό και σωστό και ότι μόνον αν συνεχιζόταν θα μου έβαζε καλούς βαθμούς» λέει μεταξύ άλλων η 11χρονη στην καταγγελία της.

Η ανήλικη πέρασε 4 εφιαλτικά χρόνια και τον περασμένο Απρίλιο αποκάλυψε τι βίωσε στα χέρια του καθηγητή της.

«Δεν ξέρω αν εκμεταλλεύθηκε μόνο το δικό μου παιδί», λέει ο πατέρας της ανήλικης

«Η πρώτη αντίδρασή μου ήταν λίγο ακραία στο μυαλό μου μέσα. Δεν ξέρω αν θα συγκρατηθώ αν θα τον έβλεπα έτσι; Είχε μία πολύ μεγάλη διαφορά στη συμπεριφορά της από το σημείο εκείνο και μετά. Ουσιαστικά παραιτήθηκε από το σχολείο παραιτήθηκε από τα ενδιαφέροντά της. Έγινε ένα άλλο παιδί» δηλώνει ο πατέρας της 11χρονης από τη Δυτική Αττική.

«Δεν ξέρω αν εκμεταλλεύθηκε μόνο το δικό μου παιδί. Ένας άνθρωπος που είναι άρρωστος στο μυαλό του να κάνει τέτοια πράγματα σε ένα παιδάκι 11 και 12 ετών τι θα τον σταματήσει να το κάνει σε ένα επόμενο»;

Η εισαγγελία έχει ασκήσει ποινική δίωξη για κατάχρηση ανηλίκου κάτω των 12 ετών στον καθηγητή, ο οποίος ήταν διευθυντής στο φροντιστήριο της Δυτικής Αττικής. Μετά την καταγγελία οι ιδιοκτήτες τον απέλυσαν.

Δείτε επίσης