Ελλάδα

Φρίκη στην Αμαλιάδα: Θείος και αδερφός κατηγορούνται ότι βίαζαν ανήλικη

ωιασμοσ
Αρθρογράφος: vradini
Από vradini

Για περίπου 3 χρόνια η άτυχη κοπέλα, όπως κατήγγειλε, ζούσε εφιαλτικές στιγμές από τον ίδιο της τον αδελφό και τον αδελφό του πατέρα της

Θείος και αδερφός κατηγορούνται ότι βίαζαν επί μία τριετία ανήλικη, με αποτέλεσμα ο πρώτος να προφυλακιστεί, με σύμφωνη γνώμη Ανακριτή και Εισαγγελέως Αμαλιάδας, και ο δεύτερος να παραμείνει ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Ειδικότερα, ο 40χρονος θείος της 18χρονης σήμερα κοπέλας, και ο 20χρονος αδελφός της κατηγορούνται για βιασμό κατ’ εξακολούθηση και αποπλάνηση.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες της εφ. «Πατρίς», την περασμένη εβδομάδα κλήθηκε από την Εισαγγελέα Αμαλιάδας η κοπέλα, η οποία ενέμεινε στην πρώτη της κατάθεση, ότι βιάζονταν δηλαδή από ίδιο της τον θείο και τον ανήλικο επίσης τότε αδελφό της!

Για περίπου 3 χρόνια η άτυχη κοπέλα, όπως κατήγγειλε, ζούσε εφιαλτικές στιγμές από τον ίδιο της τον αδελφό και τον αδελφό του πατέρα της, ο οποίος παρότι ο ίδιος πατέρας, φέρεται να μην δίσταζε να βγάζει τις αρρωστημένες του ορέξεις στην ανήλικη ανιψιά του!

Μιλώντας στους αστυνομικούς, περιέγραφε έναν εφιάλτη που ζούσε, για τον οποίο δεν μπορούσε να μιλήσει σε κανέναν, φοβούμενη τις αντιδράσεις…

Κάτι άρχισε να αλλάζει όταν γνώρισε το φίλο της και για αυτό αποφάσισε να ζήσει μαζί του και να αναζητήσει επαφή με την μητέρα της, ώστε να φύγει από το νοσηρό περιβάλλον στο οποίο «ζούσε».

Το 2019 που έγιναν οι καταγγελίες, οι αστυνομικοί σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος του αδελφού και του θείου της κοπέλας για βιασμό κατ’ εξακολούθηση και ο «φάκελος» είχε αποσταλεί στην Εισαγγελία Αμαλιάδας.

Δείτε επίσης