Ελλάδα

Λακωνία: Έπνιξε τη σύζυγό του ενώ τα ανήλικα παιδιά τους κοιμούνταν στο διπλανό δωμάτιο

astinomia

Η 36χρονη μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο πλησιέστερο νοσοκομείο, όπου και επιβεβαιώθηκε ο θάνατός της, ενώ τα παιδιά βρίσκονται στα χέρια συγγενών

Μακραίνει η λίστα με τις γυναικοκτονίες στην Ελλάδα, καθώς νωρίτερα σήμερα, Δευτέρα, ένας 40χρονος έπνιξε την 36χρονη σύζυγό του στη Λακωνία στο σπίτι τους και ενώ στο διπλανό δωμάτιο κοιμούνταν τα δύο ανήλικα παιδιά τους.

Αυτή είναι η 15η γυναικοκτονία μέσα στο 2021, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες το θύμα είχε έντονο καυγά με τον δράστη. Ο αλβανικής καταγωγής δράστης τηλεφώνησε στο ΑΤ της περιοχής και ομολόγησε την πράξη του, ενώ αστυνομικοί μετέβησαν άμεσα στο σπίτι του ζευγαριού και εντόπισαν τη γυναίκα χωρίς τις αισθήσεις της.

Η 36χρονη μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο πλησιέστερο νοσοκομείο, όπου και επιβεβαιώθηκε ο θάνατός της, ενώ τα παιδιά βρίσκονται στα χέρια συγγενών.

Ο δράστης δήλωσε για το συμβάν στους αστυνομικούς: «Τσαντίστηκα όταν με έβρισε, την έπιασα από το λαιμό και την έπνιξα. Θα μου πει εμένα για τη μάνα μου και να με βρίσει; Εκεί θόλωσα και την έπνιξα».

Δείτε επίσης