Ελλάδα

Πριν τη στραγγαλίσει ανέβαζε φωτογραφίες μαζί της ο γυναικοκτόνος στη Λακωνία (pic)

ginaikoktonos

Αυτή ήταν η 15η γυναικοκτονία που καταγράφεται στη χώρα μας για το 2021

Φωτογραφία στην οποία φαίνεται αγκαλιά με τη σύζυγό του είχε ανεβάσει στο Facebook ο 40χρονος στη Λακωνία, μία ημέρα πριν τη δολοφονήσει.

Αυτή ήταν η 15η γυναικοκτονία που καταγράφεται στη χώρα μας για το 2021, ενώ το ζευγάρι έμοιαζε αγαπημένο και τίποτα δεν προμήνυε το τραγικό συμβάν που σημειώθηκε σήμερα, Δευτέρα.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει μέχρι τώρα γνωστά, ο F.H. έπνιξε τη σύζυγό του, ενώ στο διπλανό δωμάτιο κοιμούνταν τα δύο μικρά παιδιά τους.

Όπως όλα δείχνουν, οι υποψίες, τις οποίες είχε ο αλβανικής καταγωγής 40χρονος ότι η γυναίκα του τον απατά, ήταν ο λόγος του άγριου καβγά του ζευγαριού στην κρεβατοκάμαρα.

Ο καθ΄ ομολογία δράστης δήλωσε ότι έχασε τον έλεγχο, όταν η 36χρονη του αντιμίλησε, ενώ του είπε ότι θα πάρει τα παιδιά και να φύγει.

«Δεν ανέχομαι να με βρίζει μια γυναίκα», φέρεται να είπε ο F.H. στους αστυνομικούς του Α.Τ. Ευρώτα, οι οποίοι έφθασαν στον τόπο του εγκλήματος λίγη ώρα μετά από το άγριο φονικό και τον συνέλαβαν. Η γυναίκα του κείτονταν νεκρή στο υπνοδωμάτιο.

Τα δύο παιδιά του ζευγαριού, ηλικίας 11 και 9 χρονών αντίστοιχα, βρίσκονται από χθες το βράδυ στον αδελφό της 36χρονης και δεν έχουν μάθει ακόμα ότι η μαμά τους δεν είναι πια στη ζωή.

Δείτε επίσης