Ελλάδα

Σεξουαλική παρενόχληση από 50χρονο δέχθηκε 17χρονη σε λεωφορείο

leofori

Η 17χρονη δήλωσε ότι ένιωσε ένα άγγιγμα στο δεξί της πόδι κοντά στα γεννητικά της όργανα

Σεξουαλική παρενόχληση από έναν 50χρονο δέχθηκε 17χρονη μαθήτρια, η οποία επέβαινε σε λεωφορείο στην Καλλιθέα.

Το συμβάν καταγράφηκε χθες, Πέμπτη, και σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, λίγο μετά την επιβίβασή της, η κοπέλα κατάλαβε ότι την κοιτά επίμονα ένας συνεπιβάτης. Η ίδια έφυγε από το κάθισμα που καθόταν και πήγε στο πίσω μέρος του λεωφορείου.

Ο 50χρονος την ακολούθησε, πήγε και κάθισε δίπλα της. Σύμφωνα με την ίδια πηγή, είχε καλυμμένα τα χέρια του με μια μπλούζα. Σύμφωνα με την 17χρονη, ξαφνικά ένιωσε ένα άγγιγμα στο δεξί της πόδι κοντά στα γεννητικά της όργανα.

Η ανήλικη σοκαρίστηκε και άρχισε να φωνάζει. Όταν ο οδηγός άνοιξε τις πόρτες για να αποβιβαστούν επιβάτες, ο 50χρονος επιχείρησε να διαφύγει, αλλά δεν τα κατάφερε.

Οι υπόλοιποι επιβάτες κατάφεραν να ακινητοποιήσουν τον 50χρονο, το λεωφορείο σταμάτησε και ειδοποιήθηκε η αστυνομία.

Στην πορεία, η 17χρονη ειδοποίησε την μητέρα της, ενώ στο σημείο έσπευσαν Αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης και οδήγησαν τον 50χρονο στο Τμήμα Ασφαλείας Καλλιθέας.

Λίγο μετά, η κοπέλα, συνοδευόμενη από την μητέρα της, μετέβη και η ίδια στο τμήμα όπου ζήτησε την ποινική του δίωξη του 50χρονου, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και θα δικασθεί στο Αυτόφωρο.

Δείτε επίσης