Ελλάδα

Οι γονείς της 29χρονης είχαν καταγγείλει τον γυναικοκτόνο - Εκείνος είπε ότι είχε πέσει από τη σκάλα

alexandroupoli-gynaikoktonia_0 (1)

Το θύμα, 29χρονη μητέρα τριών παιδιών, ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου από τον σύζυγό της, ο οποίος δήλωσε στο νοσοκομείο πως είχε πέσει από τη σκάλα

Σοκαριστικές είναι οι αποκαλύψεις, που έρχονται στο «φως» σχετικά με την 16η γυναικοκτονία που συνέβη στην Αλεξανδρούπολη, με το θύμα να «σβήνει», καθώς ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου.

Το θύμα ήταν 29χρονη, μητέρα τριών παιδιών, η οποία κατέληξε χθες βράδυ στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, όπου νοσηλευόταν από τις 5 Δεκεμβρίου.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που παραχώρησε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ η διοίκηση του νοσηλευτικού ιδρύματος, η 29χρονη, μητέρα τριών παιδιών, Ελληνίδα μουσουλμάνα από την Αλεξανδρούπολη, μεταφέρθηκε την Κυριακή από τον σύζυγό της στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών όπου διαπιστώθηκε ότι έφερε ρήξη ύπατος και σπλήνας.

Λόγω της σοβαρότητας των τραυμάτων η νεαρή γυναίκα η οποία είχε προσβληθεί και από κορονοϊό, υπεβλήθη συνολικά σε τέσσερα χειρουργεία και νοσηλεύτηκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Covid, όπου και κατέληξε χθες λίγο μετά τις 20.30.


Δείτε επίσης