Ελλάδα

Έγκλημα στη Γλυφάδα: Πυροβόλησε με αεροβόλο τον σύντροφο της μητέρας του, μετά τις μαχαιριές

glifada

Το αεροβόλο μαζί με το στρατιωτικού τύπου μαχαίρι κατασχέθηκαν από αστυνομικούς

Ολοένα και περισσότερα στοιχεία έρχονται στο «φως», όσον αφορά στο φρικτό έγκλημα που καταγράφηκε στη Γλυφάδα, αφού ο δράστης, μετά τις μαχαιριές, πυροβόλησε με αεροβόλο τον σύντροφο της μητέρας του.

Αναλυτικότερα και σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο 51χρονος, αφότου επιτέθηκε στον 66χρονο σύντροφο της μητέρας του με μαχαίρι στρατιωτικού τύπου, έβγαλε ένα αεροβόλο. Ενώ ο 66χρονος βρισκόταν πεσμένος στο πεζοδρόμιο, του έριξε σχεδόν εξ’ επαφής στο κεφάλι.
Σημειώνεται ότι το αεροβόλο μαζί με το στρατιωτικού τύπου μαχαίρι κατασχέθηκαν από αστυνομικούς.

Υπενθυμίζεται ότι για οικονομικούς λόγους δολοφόνησε στη Γλυφάδα ο 51χρονος τον 66χρονο σύντροφο της μητέρας του.

«Το είχα πάρει απόφαση από καιρό», υποστήριξε, μεταξύ άλλων, ο 51χρονος δράστης της αποτρόπαιας δολοφονίας του 66χρονου επί χρόνια συντρόφου της μητέρας του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 51χρονος φέρεται να μην αποδέχθηκε ποτέ αυτή τη σχέση και πίστευε ότι ο 66χρονος ήταν υπεύθυνος που τον είχαν αποκλείσει οικονομικά.

Πρόσφατα, τον τελευταίο μήνα, είχε επιστρέψει από τη Δανία βάζοντας σε εφαρμογή το σχέδιό του, το οποίο και εκτέλεσε σήμερα. Κρατώντας ένα μεγάλο μαχαίρι στρατιωτικού τύπου, πήγε στη Γλυφάδα στο κατάστημα που διατηρεί η μητέρα του, λογομάχησε με τον 66χρονο και στη συνέχεια του επιτέθηκε, τραυματίζοντάς τον θανάσιμα.

Δείτε επίσης