Ελλάδα

«Βλέπω ένα χέρι να με ακουμπάει. Ούρλιαζα» αναφέρει η 17χρονη που παρενοχλήθηκε σεξουαλικά στο λεωφορείο

leoforio

Η 17χρονη που παρενοχλήθηκε σεξουαλικά περιέγραψε με τρεμάμενη φωνή τη φρικτή εμπειρία που έζησε

Στις εφιαλτικές στιγμές που βίωσε αναφέρθηκε η 17χρονη, η οποία δέχτηκε σεξουαλική παρενόχληση από 50χρονο σε λεωφορείο στην Καλλιθέα, τονίζοντας μεταξύ άλλων για το συμβάν: «Φώναζα, ούρλιαζα, έκλαιγα με έπιασαν κρίσεις πανικού».

Αναλυτικότερα, μιλώντας στην κάμερα του Star, η μαθήτρια περιέγραψε με τρεμάμενη φωνή τις δραματικές σκηνές που βίωσε μέσα στο λεωφορείο, ενώ επέστρεφε στο σπίτι της από το σχολείο.


Η κοπέλα ανέφερε: «Βλέπω ένα χέρι να με ακουμπάει σοκαρίστηκα πάρα μα πάρα πολύ. Τον απώθησα με τα χέρια μου άρχισα να του φωνάζω να ουρλιάζω ξεσήκωσα όλο το λεωφορείο. Στην αρχή οι επιβάτες δεν είχα καταλάβει τι είχε γίνει ακριβώς».

Το χρονικό της επίθεσης


Περίπου στις δύο το μεσημέρι, το λεωφορείο πλησίασε στη στάση Δημητρακοπούλου και μέσα από αυτό ακούστηκαν οι φωνές μαθήτριας. Ο οδηγός του λεωφορείου έκλεισε τις πόρτες, προκειμένου να μη φύγει ο 50χρονος που φέρεται να παρενόχλησε τη μαθήτρια.

Η κοπέλα κατήγγειλε ότι «αυτός πήγε να αποδράσει, τον κράταγαν ο οδηγός όταν κατάλαβε τι έγινε, ακινητοποίησε το λεωφορείο, πήρε τηλέφωνο την αστυνομία και έκλεισε τις πόρτες για να μην μπορεί να φύγει».

Υπενθυμίζεται ότι εις βάρος του άνδρα σχηματίσθηκε δικογραφία για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Δείτε επίσης