Ελλάδα

Στοιχεία φρίκη για τον μητροκτονο στα Γρεβενά που μετά τον πρώτο φόνο δίδασκε σε σχολείο

grevena3

Αποτροπιασμό προκαλούν τα νέα στοιχεία που βλέπουν το «φως» για τη δράση και τον βίο του μητροκτόνου, ,μετά τη δολοφονία της γιαγιάς του.

Ο μητροκτόνος πριν από 28 χρόνια σκότωσε τη γιαγιά του με τσεκούρι, εξέτισε 10ετη ποινή μπαίνοντας και βγαίνοντας σε ψυχιατρικό ίδρυμα και μετά δίδασκε σε σχολείο, ως αναπληρωτής εκπαιδευτικός με την ειδικότητα του γυμναστή!

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, ο δολοφόνος δίδασκε σε γυμνάσιο της περιοχής ως αναπληρωτής γυμναστής, καθώς με βάση την τότε νομοθεσία, το αντίγραφο ποινικού μητρώου, που αποτελεί απαραίτητο πιστοποιητικό για την έκδοση μεγάλου αριθμού διοικητικών πράξεων, δεν χρειάστηκε να προσκομισθεί καν στη δική του περίπτωση.

Ο μητροκτόνος πήρε χθες 48ωρη προθεσμία για να απολογηθεί στον Ανακριτή, φέρεται να βίασε τη 83χρονη μητέρα του πριν την σκοτώσει. Η εξέταση του ιατροδικαστή έδειξε πως ο θάνατος της μητέρας του προήλθε από στραγγαλισμό.

Αφού προέβη στις φρικτές πράξεις, έπλυνε και έντυσε τη σορό. Εκτιμάται πως διέπραξε τον πνιγμό την ώρα που τη βίαζε.

Εις βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για ανθρωποκτονία με δόλο και για το αδίκημα του βιασμού, καθώς «εντοπίστηκαν και πρόσφατα ευρήματα γενετήσιας πράξης».

Δείτε επίσης