Ελλάδα

Τελικά που είναι ο Παναγιωτόπουλος; - Μεξικό ή Θεσσαλονίκη;

panagiotopoulos

Ένα απίστευτο μπέρδεμα έχει δημιουργηθεί σχετικά με το μέρος στο οποίο βρίσκεται ο Στάθης Παναγιωτόπουλος

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος σύμφωνα με ρεπορτάζ του MEGA, μετά τις αποκαλύψεις φέρεται να έφυγε για το Μεξικό. Ο τηλεπαρουσιαστής κατά τις ίδιες πληροφορίες, ταξίδεψε από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα και το Σάββατο εθεάθη με τη σύζυγό του στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», από όπου πέταξε το μεσημέρι για το Μεξικό.

Αντίθετα όμως, ο ΑΝΤ1 το πρωί της Δευτέρας (20/12), μεταδόθηκε από τον φωτογράφο, Νίκος Σεϊταρίδη, πως ο Στάθης Παναγιωτόπουλος βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη και ουδέποτε ταξίδεψε για το Μεξικό.

Ο φωτογράφος μάλιστα ανέφερε ότι είδε τον πρώην συνεργάτη των Ράδιο Αρβύλα, με τα ίδια του τα μάτια καθώς πέρασε από μπροστά του. «Το μόνο σίγουρο είναι πως ο Στάθης δεν είναι στο Μεξικό. Πέρασε μπροστά από τα μάτια μου με το αυτοκίνητο. Ήταν μεσημέρι προς απόγευμα. Περίμενα σε κάποιο σημείο κοντά στο σπίτι του. Δεν ήξερα ακριβώς πού είναι το σπίτι του, αλλά ήμουν στην περιοχή που μένει και περίμενα. Κάποια στιγμή πέρασε από μπροστά μου. Ήμουν σχετικά κοντά. Τον είδα με τα μάτια μου. Πρέπει να ήταν και η σύζυγός του μαζί του. Εγώ ήμουν σταματημένος στο αυτοκίνητο και τον είδα στα 15 μέτρα μπροστά. Είμαι 1000% σίγουρος. Είναι εδώ» εξήγησε ο Νίκος Σεϊταρίδης.

Με πληροφορίες από ΑΝΤ1

Δείτε επίσης