Ελλάδα

Αυτοκίνητο έκανε... ντου σε λαϊκή αγορά, παρέσυρε πάγκους και μια γυναίκα

maska

Στο σημείο μετέβη η αστυνομία, η οποία προχώρησε σε αυτοψία του χώρου, ενώ σε εξέλιξη είναι η διαδικασία της προανάκρισης

Αναστάτωση επικράτησε σήμερα, παραμονή Χριστουγέννων, σε λαϊκή αγορά στην Κρήτη, τη στιγμή που ένα όχημα 4Χ4 εισέβαλε στον χώρο και παρέσυρε πάγκους και μία γυναίκα

Το τρομερό αυτό συμβάν καταγράφηκε λίγο μετά τις 8 το πρωί, ενώ οι αυτόπτες μάρτυρες τόνισε ότι δεν θρηνήσαμε θύματα από… θαύμα.

«Δεν έχει ξανασυμβεί κάτι τέτοιο. Ξαφνικά ακούσαμε ένα αυτοκίνητο 4Χ4 να αναπτύσσει ταχύτητα και να μπαίνει από την οδό Λεβήνου μέσα στη λαϊκή. Μπήκε με τις μπάντες, έκανε ανάποδες τιμονιές.

Τη μία χτυπούσε τον έναν πάγκο, την άλλη τον άλλον. Επικράτησε αναστάτωση, γυναίκες έκλαιγαν, άνθρωποι ούρλιαζαν. Δεν μπορείτε να φανταστείτε τι έγινε», υπογράμμισε στο cretapost, ο πρόεδρος των εμπόρων λαϊκής αγοράς Γιώργος Μπαχλιτζανάκης που δούλευε στον πάγκο του.

«Θα μπορούσαμε να είχαμε θρηνήσει πολλά θύματα ευτυχώς όμως κάτι τέτοιο δεν έγινε. Οι πάγκοι καταστράφηκαν. Λαμαρίνες βρίσκονται ακόμα μέσα στον πάγκο μου», πρόσθεσε ο ίδιος.

Στο σημείο μετέβη η αστυνομία, η οποία προχώρησε σε αυτοψία του χώρου, ενώ σε εξέλιξη είναι η διαδικασία της προανάκρισης.

Ο νεαρός οδηγός αρχικά φαίνεται να τράπηκε σε φυγή αλλά τελικά συνελήφθη από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ έξω από το σπίτι του, στην περιοχή του Γαζίου. Πληροφορίες της ιστοσελίδας αναφέρουν ότι ήταν σε κατάσταση μέθης.

Δείτε επίσης