Ελλάδα

Ρόδος: 14χρονη κατέθεσε ότι είχε σχέση με καθηγητή της

Αυτό ισχυρίστηκε η νεαρή στην κατάθεσή της.

14χρονη μαθήτρια αλβανικής υπηκοότητας στη Ρόδο κατέθεσε ότι διατηρούσε σχέση με τον 53χρονο καθηγητή της. Η ίδια αναφέρθηκε λεπτομερώς στη σχέση αυτή και δήλωσε ότι δεν επιθυμεί την ποινική του δίωξη.

Πάντως, από το ΑΤ σχηματίστηκε δικογραφία.

Πώς το ανακάλυψαν οι γονείς της μικρής

Ο 53χρονος εκπαιδευτικός όντας σε κατάσταση μέθης, φέρεται να περίμενε έξω από την οικία της νεαρής κοπέλας στον Aρχάγγελο, τα μεσάνυχτα της Παρασκευής.

Όταν η 14χρονη εμφανίστηκε στην οικία μαζί με τον πατέρα της, ο εκπαιδευτικός φέρεται να την επέπληξε, επειδή ήταν έξω ως αργά και δεν απαντούσε στις κλήσεις του. Ο πατέρας της ανήλικης ζήτησε το λόγο και ακολούθησε μεγάλος καβγάς μεταξύ του εκείνου και του εκπαιδευτικού.

Την υπόθεση επιλήφθηκε το AT Αρχαγγέλου και στο πλαίσιο της προανάκρισης, η ανήλικη ισχυρίστηκε ότι διατηρούσε ερωτική σχέση με τον 53χρονο.

Ο Εισαγγελέας Υπηρεσίας παρέπεμψε τον εκπαιδευτικό σε δίκη ενώπιον του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ρόδου με την αυτόφωρη διαδικασία με την κατηγορία της διατάραξης οικιακής ειρήνης και πρόκλησης σωματικής βλάβης ενώ παρήγγειλε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για την πλήρη διερεύνηση των όσων υποστηρίζει η ανήλικη.

Δείτε επίσης