Ελλάδα

Συνελήφθησαν ο πατέρας και ο θείος του 16χρονου που αυτοπυροβολήθηκε στην Άρτα

astinomia

Για ποια αδικήματα κατηγορούνται

Στη σύλληψη του πατέρα και του θείου του 16χρονου που αυτοπυροβολήθηκε στην Άρτα προχώρησε η Αστυνομία, όταν ο νεαρός κατά τη διάρκεια του κυνηγιού σκότωσε κατά λάθος τον θείο του (τον άλλο αδελφό του πατέρα του) και στην πορεία αποπειράθηκε να δώσει τέλος στη ζωή του.

Όπως μεταδίδει το epiruspost, ο πατέρας κατηγορείται για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου και ο θείος για παραβάσεις του νόμου περί όπλων και της δασικής νομοθεσίας, αφού ήταν δικό του το όπλο που χρησιμοποίηση ο ανήλικος.

Ο ανήλικος πυροβόλησε τον θείο του, περνώντας τον για θήραμα και όταν κατάλαβε τι είχε συμβεί αυτοπυροβολήθηκε, με αποτέλεσμα να νοσηλεύεται πλέον σε κρίσιμη κατάσταση.


Ειδικότερα, μετά το συμβάν, ο έφηβος μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση στο Νοσοκομείο της Άρτας. Έφερε διαμπερές τραύμα στο αριστερό ημιθωράκιο και σοβαρά τραύματα στον αριστερό πνεύμονα.

Με την ολοκλήρωση της χειρουργικής επέμβασης μεταφέρθηκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ίδιου Νοσοκομείου και παρά τη σοβαρότητα της κατάστασης του οι θεράποντες ιατροί, εκφράζουν συγκρατημένη αισιοδοξία για την πορεία της υγείας του.

Ας σημειωθεί ότι το ιατρικό προσωπικό του νοσοκομείου της Άρτας έδωσε μάχη και με το χρόνο, ενώ ακόμα και γιατροί που δεν εφημέρευαν, έσπευσαν να ενισχύσουν τη χειρουργική ομάδα, ώστε να κερδηθεί πολύτιμος χρόνος και να σωθεί ο 16χρονος.

Δείτε επίσης