Ελλάδα

Προφυλακίστηκε ο Αιγύπτιος που απήγαγε την πρώην σύντροφό του

egiptios

Είχε ξυλοκοπήσει και δεύτερη κοπέλα

Προφυλακίστηκε ο Αιγύπτιος που απήγαγε την πρώην σύντροφό του και στην πορεία την ξυλοκόπησε άγρια.

Παράλληλα, μια παλαιότερη υπόθεση κακοποίησης με θύμα μια άλλη κοπέλα φέρνει στην «επιφάνεια» η κατάθεση της 30χρονης από τη Βουλγαρία, που το απόγευμα της Πρωτοχρονιάς έπεσε θύμα ξυλοδαρμού και ομηρίας από τον Αιγύπτιο.

Ειδικότερα, η 30χρονη ομολόγησε ότι αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που ο 34χρονος τη χτυπούσε, ενώ αποκάλυψε ότι έχει υπάρξει και δεύτερο θύμα του.

Για την ακρίβεια, δύο χρόνια νωρίτερα, έπειτα από καβγά που είχε το ζευγάρι, ο Αιγύπτιος της εκμυστηρεύθηκε ότι μια πρώην κοπέλα του τον έχει κατηγορήσει για ξυλοδαρμό.

Μάλιστα, δεν αρνήθηκε ότι χτύπησε τη συγκεκριμένη κοπέλα θέλοντας έτσι να δείξει στην 30χρονη πως δεν θα διστάσει να το ξανακάνει.

Παρ όλα αυτά, αν και η ίδια δεχόταν συχνά τη βίαιη συμπεριφορά του συντρόφου της δεν είχε σκεφτεί να τον καταγγείλει καθώς φοβόταν την αντίδρασή του. Όπως λέει, όμως, το μεσημέρι του Σαββάτου ο 34χρονος ήταν εκτός ελέγχου.

Την ίδια ώρα, αποτροπιασμό προκαλούν οι λεπτομέρειες από τον ξυλοδαρμό της 30χρονης κοπέλας από την Βουλγαρία.

Ο Αιγύπτιος δράστης λίγα λεπτά πριν χτυπήσει το θύμα του, σε ζωντανή μετάδοση στο Facebook φέρεται να την έβριζε με χυδαίο τρόπο λέγοντας της «τώρα θα δεις ποιος είναι άντρας».

«Κ…α, π…α, τώρα θα δεις ποιος είναι άντρας», ήταν τα τελευταία λόγια του 34χρονου προτού πατήσει το κουμπί στο κινητό της 30χρονης και αρχίσει να τη χτυπά σε ζωντανή μετάδοση από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.

Αφορμή για τον ξυλοδαρμό στάθηκε η απουσία της ατυχής κοπέλας από ένα οικογενειακό τραπέζι στο οποίο την είχε καλέσει ο 34χρονος.

Δείτε επίσης