Ελλάδα

Υπερχείλισε παραπόταμος του Γαλλικού από την κακοκαιρία «Διομήδης»

potamos

Που είναι απαραίτητες οι αλυσίδες

Σημαντικές καταστροφές καταγράφονται στην Κεντρική Μακεδονία, όπου ο «Διομήδης» έκανε αισθητή την παρουσία του, ενώ υπερχείλισε παραπόταμος του Γαλλικού.

Την ίδια ώρα, στην Ημαθία έχει διακοπεί, από χθες το βράδυ, η κυκλοφορία στο 2ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Νάουσας Σελίου, λόγω πτώσης δέντρου από τη χιονόπτωση.

Στην Πιερία, κλειστή είναι η επαρχιακή οδός Κονταριώτισσας - Αγίου Σπυρίδωνα στο 12ο χιλιόμετρο, στην περιοχή Ξηρολάκι, λόγω έντονης βροχόπτωσης.

Στο νομό Χαλκιδικής, από χθες το βράδυ έχει διακοπεί η κυκλοφορία, λόγω βροχοπτώσεων, στο 1ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Ορμύλιας- Βραστάμων και στο 1ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Μεταμόρφωσης - Μεταγγιτσίου.

Λόγω υπερχείλισης παραπόταμου του Γαλλικού, κλειστό είναι το σημείο της επαρχιακής οδού Λειψυδρίου - Φαναρίου στο ύψος του Δ.Δ. Λειψυδρίου, στο νομό Κιλκίς.

Στο νομό Ημαθίας αντιολισθητικές αλυσίδες είναι απαραίτητες για τους οδηγούς που κινούνται στην επαρχιακή οδό Νάουσας - Σελίου, στην παλαιά εθνική οδό Θεσσαλονίκης- Βέροιας- Κοζάνης, μέσω Καστανιάς, από το 94ο έως το 98ο χιλιόμετρο, στη δημοτική οδό Νάουσας - Τριών Πέντε Πηγαδιών, στη δημοτική οδό Νάουσας - Σελίου

Στο δίκτυο της Καστοριάς, η χρήση ειδικού τύπου ελαστικών ή αντιολισθητικών αλυσίδων είναι απαραίτητα στην επαρχιακή οδό Καστοριάς - Ιωαννίνων (μέσω Νεστορίου), από το 32ο χλμ. έως το 45ο χλμ., στην επαρχιακή οδό Καστοριάς - Φλώρινας (μέσω Βιτσίου), από το 25ο χλμ. έως το 28ο χλμ., σε όλο το ορεινό οδικό δίκτυο του Δήμου Άργους Ορεστικού.

Δείτε επίσης