Ελλάδα

Εισαγγελική παρέμβαση για τον ξυλοδαρμό του καθηγητή στην ΑΣΟΕΕ

asoee-panepistimio.jpg

Εντολή για διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας

Την παρέμβαση της εισαγγελίας πρωτοδικών Αθηνών προκάλεσε η επίθεση από κουκουλοφόρους κατά καθηγητή της ΑΣΟΕΕ.

Η προϊσταμένη της εισαγγελίας Σωτηρία Παπαγεωργακοπούλου έδωσε εντολή για την διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας στο πλαίσιο της οποίας θα διερευνηθεί αν έχουν τελεστεί μεταξύ άλλων οι αξιόποινες πράξεις της επικίνδυνης σωματικής βλάβης, της διατάραξης δημόσιας υπηρεσίας και της παράνομης βίας.

Υπενθυμίζεται πως ένα απίστευτο περιστατικό βίας έλαβε χώρα μέρα μεσημέρι μέσα σε αμφιθέατρο της ΑΣΟΕΕ, με την εισβολή δέκα ατόμων που ξυλοκόπησαν τον καθηγητή που έκανε μάθημα μπροστά στα μάτια των φοιτητών του.

Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο καθηγητής υποστήριξε στους αστυνομικούς που έσπευσαν στην ΑΣΟΕΕ, πως πίσω από την επίθεση «βλέπει» τρεις καθηγητές, με τους οποίους βρίσκεται σε δικαστική διαμάχη.

Σημειώνεται πως ο καθηγητής πήγε στον Ευαγγελισμό, ενώ στη συνέχεια επέστρεψε στο σπίτι του και αναμένεται να μεταβεί στη ΓΑΔΑ για κατάθεση.

Ορισμένες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι κουκουλοφόροι χτύπησαν και φοιτητές που προσπάθησαν να προστατεύσουν τον καθηγητή.

Η επίθεση σημειώθηκε σε αμφιθέατρο της ΑΣΟΕΕ στο μάθημα Χρηματοοικονομική Διοίκηση, του τμήματος Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας.

Δείτε επίσης