Ελλάδα

Ανοιχτό από αύριο το χιονοδρομικό κέντρο στο Πήλιο

xionodromiko_kentro_pilio

Με πλήρη λειτουργία θα είναι το σύνολο των πιστών

Ανοιχτό θα είναι από αύριο το χιονοδρομικό κέντρο του Πηλίου στις Αγριόλευκες για όλους, είτε αθλητές είτε ερασιτέχνες, μετά από την κακοκαιρία που έπληξε την περιοχή.

Οι εργασίες συνεχίζονται σήμερα με εντατικούς ρυθμούς χιονόστρωσης των πιστών σε όλο το χιονοδρομικό κέντρο, μετά την άφθονη, πυκνή και έντονη χιονόπτωση των τελευταίων ημερών, προκειμένου από αύριο Παρασκευή να μπορέσει να υποδεχθεί με ασφάλεια τους φίλους του σκι και τους λάτρεις του βουνού.

Σε πλήρη λειτουργία θα είναι το σύνολο των πιστών, δηλαδή Πανόραμα, Θέτις, Πήλιο 3, Πήλιο 1, Πήλιο 4 και Πήλιο 5, ενώ οι χιονοδρόμοι θα μπορούν να εξυπηρετηθούν από τους τρεις αναβατήρες Πήλιο 3 (διπλό), Πήλιο 4 (συρόμενο) και Πήλιο 5 (baby).

Το χιονοδρομικό κέντρο Πηλίου στις Αγριόλευκες θα λειτουργήσει από τις 9 το πρωί έως τις 4 το απόγευμα, ενώ όπως ανακοινώθηκε, όσοι θα προσέρχονται στο χιονοδρομικό κέντρο θα πρέπει να φορούν μάσκα τόσο σε ανοιχτούς, όσο και κλειστούς χώρους, όπως είναι το καταφύγιο και τα καταστήματα ενοικιάσεων. Για τους χώρους εστίασης του χιονοδρομικού κέντρου, θα ισχύσουν τα υγειονομικά πρωτόκολλα που ισχύουν για όλη την εστίαση.

Δείτε επίσης