Ελλάδα

Η ανάρτηση του Δ. Φιντιρίκου για την εμπλοκή του ονόματός του στην υπόθεση βιασμού στη Θεσσαλονίκη

dalaka-fintirikos

Στην απίστευτη καταγγελία για τον βιασμό μιας νεαρής κοπέλας σε σουίτα πολυτελούς ξενοδοχείου στη Θεσσαλονίκη αναφέρεται με ανάρτησή του στα social media ο επιχειρηματίας Δημήτρης Φιντιρίκος, καθώς το όνομα του έχει εμπλακεί στην υπόθεση μέσω αναρτήσεων στα social media.

Η ανάρτηση του Δημήτρη Φιντιρίκου

«Προς μεγάλη μου έκπληξη και δυσαρέσκεια πληροφορήθηκα ότι εμπλέκεται το όνομα μου, μέσω αμφιβόλου προελεύσεως λογαριασμών στο Instagram, σε μία αποτρόπαια πράξη κακοποίησης νεαρής κοπέλας κατά τη διάρκεια των γιορτών, που παρεπιπτόντως εγώ απουσίαζα στο εξωτερικό, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι και εδώ να ήμουν θα μπορούσα να έχω την οποιαδήποτε ανάμειξη».

«Η στάση ζωής και οι αρχές μου δε θα μου επέτρεπαν ποτέ να διανοηθώ κάτι τέτοιο στη ζωή μου.Ήδη έχω προβεί σε μήνυση εις βάρος συγκεκριμένου προσώπου που χρησιμοποιεί το όνομα μου, αυθαίρετα και συκοφαντικά, πράγμα που θα συνεχιστεί που θα συνεχιστεί και με όποιον αναπαράγει κάτι ανάλογο εξόχως δυσφημιστικό. Διευκρινίζω ότι το όνομα μου δεν βρίσκεται στην μήνυση που έχει καταθέσει η συγκεκριμένη κοπέλα στη Θεσσαλονίκη», επισημαίνει ακόμη.

Η Κατερίνα Δαλάκα, σύντροφος του Δημήτρη Φιντιρίκου, παίρνει θέση υπέρ του αναδημοσιεύοντας το ποστ του και ζητώντας σε όσους διασπείρουν τις ειδήσεις, να ψάχνουν περισσότερο το θέμα.

Δείτε επίσης