Ελλάδα

Ποια στοιχεία ξεκλειδώνουν τις έρευνες για το δυστύχημα με τη Ferrari

ΤΡΟΧΑΙΟ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΑ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΙΜΟ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟ ΤΟΥ ΟΔΗΓΟΥ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ / EUROKINISSI)

Αναμένονται τα αποτελέσματα από τον εργαστηριακό έλεγχο που έγινε στη σορό του Τζώρτζη Μονογυιού

Να ρίξει «φως» στο δυστύχημα που καταγράφηκε προ ημερών στη Βούλα επιχειρεί η Τροχαία Ελληνικού. Από το τροχαίο έχασε τη ζωή του ο Τζώρτζης Μονογυιός, ενώ η κόκκινη Ferrari Pista 488 που οδηγούσε έγινε άμορφη μάζα από σιδερικά.

Η δικογραφία περιλαμβάνει αρκετές καταθέσεις και βίντεο, με βασικό αυτό στο οποίο φαίνεται ακριβώς ο τρόπος που supercar χάνει τον έλεγχο και πέφτει στη νησίδα.

Την ίδια στιγμή, η ιατροδικαστική εξέταση που έγινε στη σορό του επιχειρηματία έδειξε ότι ο θάνατος του ήταν ακαριαίος, αλλά είχε πολλαπλές κακώσεις στο σώμα του και εγκαύματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για κακώσεις στο κρανίο και το πρόσωπο, το οποίο είχε υποστεί εγκαύματα στη δεξιά πλευρά του ως επί το πλείστον. Επιπλέον, είχε πολλαπλές εκδορές, κατάγματα άνω και κάτω άκρων, εγκαύματα στο πρόσωπο στη δεξιά πλευρά, στην πρόσθια τραχηλική χώρα και στο δεξί χέρι, ενώ καταλάμβαναν το 5% της επιφάνειας του σώματος.

Παρ όλα αυτά, αναμένονται τα αποτελέσματα και από τον εργαστηριακό έλεγχο που έγινε στη σορό του Τζώρτζη Μονογυιού. Χθες, στα στελέχη της Τροχαίας Ελληνικού, κατέθεσε και ο τραγουδιστής STAN, ο οποίος φέρεται να υποστήριξε: «Ήμουν στο αυτοκίνητο μου με την σύντροφο μου. Είδα πώς το αυτοκίνητο έχασε τον έλεγχο, πώς κατέληξε στη νησίδα και στη συνέχεια πήρε φωτιά. Σταμάτησα, κατέβηκα και έβγαλα από αυτό την κοπέλα. Τον άντρα τον απεγκλώβισαν δύο άλλοι άντρες (εννοεί τους δύο φίλους του).


Δείτε επίσης