Ελλάδα

«Έρχονται» συλλήψεις για τον βιασμό της 24χρονης σε σουίτα ξενοδοχείου στη Θεσσαλονίκη

viasmos

O εισαγγελέας ζητά να διερευνηθούν οι καταγγελίες για κύκλωμα μαστροπείας

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις, όσον αφορά στην υπόθεση της 24χρονης που κατήγγειλε τον βιασμό της σε σουίτα ξενοδοχείου στη Θεσσαλονίκη. Η ίδια φέρεται να έχει αναγνωρίσει τουλάχιστον δύο πρόσωπα, ενώ ο εισαγγελέας ζητά να διερευνηθούν οι καταγγελίες για κύκλωμα μαστροπείας.

Μιλώντας στο Mega, o δικηγόρος Γιάννης Μαρακάκης προανήγγειλε συλλήψεις: «Η κοπέλα εμπιστεύτηκε κάποιους ανθρώπους και βρέθηκε σε μια γιορτή και εκεί είδαμε το σύνηθες modus operandi σε τέτοιες περιπτώσεις, την κάμψη οποιασδήποτε αντίστασης μέσω χρήσης κάποιας ουσίας. Αναμένονται και οι τοξικολογικές για να το επιβεβαιώσουν αυτό. Ο συνδυασμός του αλκοόλ με τέτοιες ουσίες οδηγεί γρήγορα σε λιποθυμία.

Μετά δε γνωρίζουμε πόσοι ήταν και τι συνέβη σε αυτό το δωμάτιο, μέχρι να ανακτήσει η κοπέλα της αισθήσεις της. Είναι απίστευτο το θάρρος που έδειξε η κοπέλα. Το περιστατικό είναι συγκεκριμένο, αν όσα λέει η κοπέλα επιβεβαιωθούν μιλάμε για βιασμό από κοινού για τον οποίο προβλέπονται ισόβια. Θα γίνει έρευνα για το αν υπάρχει κύκλωμα μαστροπείας, ανθρώπων που παρασέρνουν νεαρές κοπέλες στην πορνεία. Αυτό είναι κάτι διαφορετικό. Μπορεί να υπάρχει κύκλωμα που να συνδέεται με κάποιο νησί ή και το εξωτερικό. H προσωπική μου άποψη είναι ότι θα υπάρχουν και συλλήψεις».

Τα τέσσερα αναπάντητα ερωτήματα


Δείτε επίσης