Ελλάδα

Ποινική δίωξη για ομαδικό βιασμό 20χρονης στον Βόλο

dikastirio

Οι δύο νεαροί παραδέχτηκαν ότι συνευρέθηκαν ερωτικά με την κοπέλα, αλλά με τη συναίνεσή της

Ποινική δίωξη για ομαδικό βιασμό άσκησε ο εισαγγελέας του Βόλου σε δύο έναν 22χρονο και έναν 24χρονο από τη Λάρισα, έπειτα από καταγγελία που έκανε στα κοινωνικά δίκτυα μία 20χρονη κοπέλα.

Όπως μεταδίδει το thepresident.gr, το καλοκαίρι, η νεαρή ανέφερε στο προσωπικό της προφίλ στο Facebook ότι έπεσε θύμα βιασμού από δύο άνδρες σε έρημη τοποθεσία στον Βόλο. Στο πλαίσιο της προκαταρκτικής έρευνας η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Βόλου την κάλεσε για να καταθέσει τα όσα έγιναν.

Σύμφωνα με την 20χρονη, είχε βγει με μία φίλη της και δύο αγόρια. Όταν η φίλη αποχώρησε για το σπίτι της, εκείνη δέχθηκε να τη μεταφέρουν στο σπίτι οι δύο νεαροί άνδρες. Όμως, τη μετέφεραν σε ερημική τοποθεσία και τη βίασαν.

Στην απολογία τους οι δύο νεαροί παραδέχτηκαν ότι συνευρέθηκαν ερωτικά με την κοπέλα, αλλά μόνο με τη συναίνεσή της. Συγκεκριμένα είπαν ότι γνώρισαν τις κοπέλες μέσω Instagram και κανόνισαν ραντεβού στον Βόλο. Όπως ισχυρίστηκαν, το πρώτο ραντεβού πήγε καλά κι έτσι κανόνισαν να ξαναβρεθούν.

Μετά το δεύτερο ραντεβού η μία από τις δύο κοπέλες (η καταγγέλλουσα) επιβιβάστηκε στο ΙΧ όχημά τους και οδηγήθηκαν όλοι μαζί σε ερημικό μέρος.

Εκεί, σύμφωνα πάντα με τους ισχυρισμούς των νεαρών, έπαιξαν «Θάρρος ή Αλήθεια» και κατόπιν η κοπέλα συνευρέθηκε συναινετικά αρχικά με τον έναν άνδρα στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου και ύστερα με τον δεύτερο έξω από το όχημα.

Ως επιχείρημα για το γεγονός ότι υπήρχε συναίνεση, οι φερόμενοι ως δράστες προσέφεραν στην ανάκριση μηνύματα της 20χρονης αμέσως μετά το καταγγελλόμενο συμβάν.

Στους δύο νεαρούς ασκήθηκε ποινική δίωξη για βιασμό και αφέθηκαν ελεύθεροι με τον περιοριστικό όρο της μη εξόδου από τη χώρα.

Δείτε επίσης