Ελλάδα

Κακώσεις στο κεφάλι και στον θώρακα έδειξε η ιατροδικαστική έκθεση της 40χρονης στην Αργυρούπολη

Κακώσεις στο κεφάλι και στον θώρακα έδειξε η ιατροδικαστική έκθεση της 40χρονης στην Αργυρούπολη

Ο ανακριτής έχει ήδη στην κατοχή του την ιατροδικαστική έκθεση, που μαρτυρά τον βίαιο ξυλοδαρμό της γυναίκας

Κακώσεις στο κεφάλι, τον θώρακα και τα άκρα έχει υποστεί η γυναίκα, που έπεσε θύμα ξυλοδαρμού του συντρόφου της στην Αργυρούπολη, όπως προέκυψε από την ιατροδικαστική έκθεση.

Ειδικότερα, ο ιατροδικαστής εντόπισε στο σώμα της 40χρονης εκχυμώσεις και κακώσεις που προκλήθηκαν ημέρες πριν τον άγριο ξυλοδαρμό της, γεγονός που σημαίνει ότι ο 46χρονος την έδερνε ημέρες πριν τη στείλει εν τέλει στο νοσοκομείο.

Ταυτόχρονα, η γυναίκα υπεβλήθη σε κρανιοτομή, πρκειμένου να αντιμετωπιστεί αιμάτωμα στον εγκέφαλο, ενώ είχε αίμα και στους πνεύμονες, με την κατάσταση της υγείας της να χαρακτηρίζεται εξόχως σοβαρή.


Να σημειωθεί ότι εις βάρος του 46χρονου ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για απόπειρα ανθρωποκτονίας και αύριο, Πέμπτη, θα περάσει την πόρτα του ανακριτή, προκειμένου να απολογηθεί για την άγρια κακοποίηση της συντρόφου του.

Ο ανακριτής έχει ήδη στην κατοχή του την ιατροδικαστική έκθεση, που μαρτυρά τον βίαιο ξυλοδαρμό και το γεγονός ότι είχε κακοποιηθεί τουλάχιστον ακόμα μία φορά λίγες ημέρες νωρίτερα.

Κατά την είσοδο του στο ανακριτικό γραφείο την Τετάρτη, πολίτες που βρίσκονταν στα δικαστήρια τον αποδοκίμασαν. Ο νταης της Αργυρούπολης θα απολογηθεί για το αδίκημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας.

Δείτε επίσης