Ελλάδα

Ο εισαγγελέας καλεί τους τέσσερις να καταθέσουν ως ύποπτοι για τον βιασμό της 24χρονης Γεωργίας

24xroni1

Να καταθέσουν ανωμοτί στην Εισαγγελία καλούνται εκτάκτως οι τέσσερις άνδρες, που φέρονται να εμπλέκονται στην υπόθεση του βιασμού της 24χρονης Γεωργίας Μπίκα σε πρωτοχρονιάτικο πάρτι σε σουίτα 5άστερου ξενοδοχείου της Θεσσαλονίκης.

Πρόκειται για τα αδέλφια Βασίλη και Ευαγόρα Λεβέντη, τον Κωνσταντίνο Περογιαννάκη και τον Βασίλη Τράφαλη, οι οποίοι βρίσκονταν στη Θεσσαλονίκη τις ημέρες της Πρωτοχρονιάς και διέμεναν σε πολυτελές ξενοδοχείο.

Σημειώνεται πως αύριο, Παρασκευή στην Εισαγγελία έχει κληθεί και η 24χρονη Γεωργία, προκειμένου να δώσει τρίτη, συμπληρωματική, κατάθεση.

Νωρίτερα, σε αποκαλυπτικές δηλώσεις προχώρησε ο δικηγόρος Νίκος Διαλυνάς, ο οποίος κλήθηκε να ενισχύσει νομικά την 24χρονη.

Ειδικότερα, σε συνέντευξή του στους δημοσιογράφους, ο κ. Διαλυνάς έκανε λόγο για «διεθνές κύκλωμα», που αφορά μαστροπεία και ναρκωτικά, τονίζοντας πως στο πάρτι συμμετέχουν και Κύπριοι.

«Δεν είναι τοπικής εμβέλειας φαινόμενα, είναι διεθνούς», δήλωσε ο ίδιος και απευθυνόμενος στις ελληνικές Αρχές, σημείωσε: «βιαστείτε μην μας ‘καπελώσουν από την Κύπρο και ξευτιλιστούμε».

Οι δηλώσεις του για τις τοξικολογικές


Δείτε επίσης