Ελλάδα

Ν. Κόσμος: Ηχητικό ντοκουμέντο με τις αγωνιώδεις εκκλήσεις της 19χρονης - «Άσε με να φύγω»

neos_kosmos

Η γυναίκα ακούγεται να κλαίει και να εκφράζει την απόγνωσή της

Το «φως» της δημοσιότητας είδε ηχητικό ντοκουμέντο, στο οποίο η 19χρονη που δεχόταν ξύλο στον Νέο Κόσμο από τον αστυνομικό σύζυγό της ακούγεται να ζητά απεγνωσμένα βοήθεια και να θέλει να φύγει.

Ειδικότερα, το συγκλονιστικό ντοκουμέντο παρουσίασε ο ΣΚΑΪ, στο οποίο ακούγονται οι αγωνιώδεις εκκλήσεις της άτυχης γυναίκας για βοήθεια «Θέλω να φύγω, βοήθεια, με χτυπάει» ακούγεται να λέει η γυναίκα. «Να φύγω θέλω, να φύγω. Δε μ’ αφήνει, θέλω να φύγω ρε φίλε! Θέλω να φύγω! Δε θέλω να μείνω εδώ άλλο, σε παρακαλώ» συνεχίζει κλαίγοντας με λυγμούς.

«Άσε με να φύγω. Θέλω να φύγω. Άσε με να φύγω. Μα δε μ’ αφήνεις να φύγω, θέλω να φύγω. Γιατί δε μ΄ αφήνεις. Δε μ’ αφήνεις να φύγω» λέει επίσης η γυναίκα με την σπαρακτική της φωνή να προκαλεί σοκ.

Υπενθυμίζεται ότι η υπόθεση αποκαλύφθηκε καθώς οι γείτονες του ζευγαριού, άκουσαν τις φωνές της 19χρονης κοπέλας, που δεν άντεχε τον ξυλοδαρμό από τον 21χρονο αστυνομικό. Ακούγοντας τις φωνές της 19χρονης κοπέλας, η οποία φώναζε βοήθεια για να σταματήσει η κακοποίησή της, οι γείτονες κάλεσαν την αστυνομία.

Δείτε επίσης