Ελλάδα

Παραιτήθηκε ο δικηγόρος του σάτυρου ιερέα

satiros-iereas

Παραιτήθηκε από την υπεράσπιση του σάτυρου ιερέα ο δικηγόρος Ανδρέας Θεοδωρόπουλος, επικαλούμενος νέες καταγγελίες που έγιναν σε βάρος του κληρικού τη Δευτέρα, ενώ ενεπλάκη σε έντονους διαξιφισμούς τόσο με τον Γιώργο Παπαδάκη όσο και με την Φαίη Σκορδά, ενώ ήταν καλεσμένος στις εκπομπές, που παρουσιάζουν.

Μάλιστα, ο ίδιος είχε προβεί και σε μία άκρως προκλητική δήλωση εν μέσω τόσο δύσκολων καιρών, λέγοντας πως έχουν γίνει της «μόδας» οι καταγγελίες περί βιασμών γυναικών.

Ειδικότερα, σε ανακοίνωσή του ο ποινικολόγος αναφέρει μεταξύ άλλων τα εξής:

«Επειδή τα ως νέα στοιχεία που είδαν το φώς της δημοσιότητας στις 24 -01-2022 έρχονται σε αντίθεση με τα πιστεύω μου, τα χρηστά ήθη και την υπερασπιστική μου νομική κατεύθυνση, δηλώνω ευθαρσώς πως παραιτούμαι από την υπόθεση και αρνούμαι την εντολή που έλαβα από τον ίδιο τον κατηγορούμενο στις 21-01-2022, τονίζοντας την αλήθεια που με διέπει ως συνήγορος καθώς είχα την διαβεβαίωση από τον ίδιο τον Ιερέα πως δεν υφίσταται καμία ερωτική συνεύρεση με την ανήλικη 14χρονη , αποκρύφτηκαν στοιχεία σε εμένα τον συνήγορό του, από τον κατηγορούμενο και τους οικείους του και προ εκπλήξεως μου δημοσιοποιήθηκαν νέες καταγγελίες εναντίον του. Το γεγονός αυτό με οδήγησε στο σημείο να παραιτηθώ από πληρεξούσιος δικηγόρος του».

Δείτε επίσης