Ελλάδα

Καταγγελία: Είμαστε 36 ώρες χωρίς ρεύμα, με κεριά ζεσταίνουμε τα χέρια μας

Καταγγελία: Είμαστε 36 ώρες χωρίς ρεύμα, με κεριά ζεσταίνουμε τα χέρια μας

Τεράστια προβλήματα έχει δημιουργήσει η κακοκαιρία

Καταγγελία έγινε από κάτοικο της Αγίας Μαρίνας Παιανίας, που τόνισε ότι παραμένει στο σπίτι της εδώ και 36 ώρες χωρίς ρεύμα, ενώ ανάβουν κεριά για να ζεστάνουν τα χέρια τους.

Ειδικότερα, στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega» μίλησε η κα Δήμητρα, η οποία υπογράμμισε ότι στο σπίτι της υπάρχει μωρό και ηλικιωμένη με προβλήματα υγείας.

«Είμαστε 36 ώρες χωρίς ρεύμα, με μωρό παιδί, με ηλικιωμένη γυναίκα με προβλήματα υγείας, ανάβουμε τα ρεσό για να ζεστάνουμε τα χέρια μας. Ο δήμος δεν έχει περάσει να ανοίξει το δρόμο, ό,τι κάνουμε μόνοι μας, φορτίζουμε τα κινητά μας στο αυτοκίνητο, και είμαστε αποκλεισμένοι 200 μέτρα από τη λεωφόρο Λαυρίου. Μέχρι εχτές το απόγευμα δεν είχε ρεύμα όλη η περιοχή. Εμάς μας έχουν αφήσει στο έλεος», είπε η κα Δήμητρα.

«Ανάβουμε μια σόμπα υγραερίου ίσα ίσα για να αλλάξουμε καμία πάνα. Στο δήμο Παιανίας δε σηκώνουν το τηλέφωνο. Επικοινώνησα μέσω social media με δημοτική σύμβουλο και μου είπε ότι είναι πολλά τα σημεία που δεν έχουν ρεύμα και να κάνουμε υπομονή», πρόσθεσε η ίδια.

Δείτε επίσης