Ελλάδα

Κλειστά τα σχολεία και την Πέμπτη στην Αττική

sxolia

Κλειστά θα είναι επίσης τα νηπιαγωγεία και οι βρεφονηπιακοί σταθμοί

Με απόφαση του Γιώργου Πατούλη κλειστά θα παραμείνουν και αύριο, Πέμπτη, τα σχολεία της Αττικής.

Με στόχο την πρόληψη ατυχημάτων και την καλύτερη προάσπιση της ασφάλειας των παιδιών, με απόφαση του Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη και κατόπιν σχετικών συστάσεων και εισηγήσεων των οικείων Δήμων, κλειστά θα παραμείνουν και αύριο 27 Ιανουαρίου τα σχολεία της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Κλειστά θα είναι επίσης τα νηπιαγωγεία και οι βρεφονηπιακοί σταθμοί.

Την ίδια στιγμή, «καμπανάκι» για θερμοκρασίες έως και -5 Βαθμών Κελσίου στην Αττική χτυπούν οι μετεωρολόγοι, τη στιγμή που ο παγετός που έχει δημιουργηθεί μετά το σφοδρό «κύμα» χιονιά χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή.

Μάλιστα, οι μετεωρολόγοι επισημαίνουν ότι αναμένεται και νέα ψυχρή εισβολή το διήμερο 2 με 4 Φεβρουαρίου.

Συγκεκριμένα, ο μετεωρολόγος του Mega, Γιάννης Καλλιάνος προειδοποίησε για αρκετά επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα, καθώς ο ισχυρός παγετός θα δώσει αρκετά χαμηλές θερμοκρασίες και μόλις ξαστερώσει το κρύο θα είναι πιο έντονο, με τις θερμοκρασίες έως και -5 βαθμούς Κελσίου στην Αττική.

Στο μεταξύ, παρότι αναμένεται βελτίωση των καιρικών συνθηκών μέχρι και την Παρασκευή, φαίνεται πως από το ερχόμενο Σαββατοκύριακο οι θερμοκρασίες πέφτουν ξανά, σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου.

Δείτε επίσης