Ελλάδα

Αττική Οδός: Έπαθε έμφραγμα περιμένοντας να τον απεγκλωβίσουν

attiki

Σωρεία καταγγελιών από τους εγκλωβισμένους της Αττικής Οδού

Το φως βλέπουν όλο και περισσότερες καταγγελίες πολιτών που εγκλωβίστηκαν ακόμα και για ένα 24ωρο στην Αττική Οδό, λόγω χιονιά και κακοκαιρίας.

Όπως φαίνεται, τις αντίξοοες συνθήκες φαίνεται ότι δεν άντεξε ένας 62χρονος, ο οποίος έπαθε έμφραγμα και κατάφερε με δυσκολία να φτάσει στο νοσοκομείο.

Ο αδερφός του 62χρονου μίλησε στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 και είπε: «Είναι σταθερός στη Μονάδα Εμφραγμάτων του Ερυθρού Σταυρού και προγραμματίζεται για στεφανιογραφία και πιθανώς αγγειοπλαστική με στεντ, αυτό που λέμε μπαλονάκι», είπε αρχικά όσον αφορά την κατάσταση της υγείας του 62χρονου».

Σύμφωνα με τον αδερφός του άνδρα, περίμενε για περισσότερο από 12 ώρες μέσα στο κρύο και στις πολικές συνθήκες που επικρατούσαν στην Αττική Οδό από την κακοκαιρία.
«Γνωρίζω ότι μπήκε από την Αττική Οδό στην είσοδο της Παλλήνης στις 11 το πρωί και απεγκλωβίστηκε με την βοήθεια στρατιωτών μετά τις 12 τη νύχτα», είπε χαρακτηριστικά.

«Είχε δυσφορία εντός του αυτοκινήτου και επειδή δεν ήταν δυνατή η πρόσβαση στο ΕΚΑΒ, βγήκε να περπατήσει και αυτό ήταν επιβαρυντικό», προσέθεσε.

Τελικά, ο 62χρονος έφυγε από την Αττική Οδό με πάρα πολύ δυσκολία καθώς το ΕΚΑΜ δεν μπορούσε να προσεγγίσει το σημείο και μάλίστα όπως είπε, είχε ήδη περπατήσει ένα χιλιόμετρο μέσα στο κρύο και το χιόνι.

Δείτε επίσης