Ελλάδα

Στα χέρια της ανακρίτριας το απόγευμα οι τοξικολογικές εξετάσεις της 24χρονης

[349633] ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - Η 24ΧΡΟΝΗ ΓΕΩΡΓΙΑ ΜΠΙΚΑ ΑΝΑΧΩΡΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΗΣ ΣΤΟΝ ΑΝΑΚΡΙΤΗ

Οι δικαστικές αρχές έχουν ήδη λάβει ενημέρωση για τα αποτελέσματα του εργαστηριακού ελέγχου από την ιατροδικαστική του Αριστοτελείου

Στην ανακρίτρια αναμένεται να παραδοθούν το απόγευμα οι τοξικολογικές εξετάσεις της Γεωργίας Μπίκα, που θα αποτελέσουν σημαντικό στοιχείο για να πέσει «φως» στην υπόθεση του ομαδικού βιασμού της 24χρονης σε σουίτα ξενοδοχείου της Θεσσαλονίκης την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Ειδικότερα, οι δικαστικές αρχές έχουν ήδη λάβει ενημέρωση για τα αποτελέσματα του εργαστηριακού ελέγχου από την ιατροδικαστική του Αριστοτελείου. Ωστόσο, το τελικό πόρισμα θα παραδοθεί μόλις φτάσουν και τα αποτελέσματα από το εργαστήριο της Ελβετίας. Σε αυτά θα διευκρινίζεται η ποσότητα αλκοόλ στον οργανισμό της κοπέλας.

Ο 32χρονος που κάλεσε την 24χρονη στη σουίτα αρνήθηκε κατηγορηματικά μπροστά στην ανακρίτρια ότι είναι ο διοργανωτής του πάρτι. Σημειώνεται ότι η Γεωργία έχει αρχίσει να πηγαίνει κανονικά στην εργασία της, αφού θέλει να επανέλθει στην καθημερινότητά της για να υποστηριχτεί και ψυχολογικά.

Έχουν ήδη αρχίσει να καταθέτουν και όλοι όσοι πέρασαν έστω και για λίγα λεπτά το βράδυ της Πρωτοχρονιάς από τη σουίτα, ενώ μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα θα καταθέσουν ως μάρτυρες και οι δύο φίλες της Γεωργίας που ήταν μαζί της εκείνο το βράδυ.

Πάντως, μία νέα μαρτυρία μοιάζει να ανατρέπει να δεδομένα και να αναδεικνύει μία νέα διάσταση στην πολύκροτη αυτή ιστορία, στην οποία εμπλέκονται πολλοί. Άλλοι δύο μάρτυρες, άτομα που βρίσκονταν στο δωμάτιο του ξενοδοχείου το βράδυ της παραμονής Πρωτοχρονιάς, προσέγγισαν τον δικηγόρο του τελευταίου μάρτυρα που κατέθεσε στις αρχές όσα είδε και εκδήλωσαν την πρόθεσή τους να καταθέσουν και εκείνοι στις αρχές όσα συνέβησαν. Εκτός από τους φερόμενους ως δράστες, τους οποίους έχει καταγγείλει για βιασμό η Γεωργία, στο δωμάτιο του ξενοδοχείου εκείνο το βράδυ, βρίσκονταν πάνω από 17 άτομα.

Η κατάθεση του τελευταίου μάρτυρα περιπλέκει τα πράγματα, αφού παρουσιάζει μία εκ διαμέτρου αντίθετη εκδοχή, σε σχέση με όσα έχει καταγγείλει η Γεωργία Μπίκα. Όπως δήλωσε δικηγόρος του μάρτυρα, Θάνος Καρατσιώλης, «ο πελάτης μου ήταν καθ' όλη τη διάρκεια του πάρτι στη σουίτα. Παρουσιάζει μία διαφορετική πραγματικότητα. Λέει πως είδε την 24χρονη και όταν επέστρεψε στο ξενοδοχείο και, όπως υποστηρίζει, δεν την αντίκρισε στην κακή κατάσταση που αναφέρει. Δεν είδε στο πάρτι κάτι περίεργο ή κάτι που να συνδέεται με παράνομες πράξεις» προσέθεσε σχετικά ο δικηγόρος.

Όσον αφορά στα δύο άτομα που βρίσκονταν στο πάρτι έχουν πλησιάσει τον Θάνο Καρατσιώλη και του έχουν δηλώσει την επιθυμία τους να καταθέσουν. Τα δύο άτομα, που είχαν προσκληθεί στο ίδιο πάρτι με την 24χρονη Γεωργία, φέρονται να αφηγούνται όσα συνέβησαν το ξημέρωμα της Πρωτοχρονιάς, παρουσιάζοντας επίσης σημαντικές διαφορές σε σχέση με την αφήγηση της καταγγέλλουσας.

Δείτε επίσης