Ελλάδα

Τρόμος σε σούπερ μάρκετ στον Βόλο: Άδειασε το ταμείο υπό την απειλή όπλου

astinomia

Ο δράστης αναζητείται από την Αστυνομία

Στην αναζήτηση ενός άνδρα, μεταξύ 55 και 60 ετών περίπου, βρίσκεται η Αστυνομία του Βόλου, όταν χθες το βράδυ μπήκε σε μεγάλο σούπερ μάρκετ γνωστής αλυσίδας και με την απειλή όπλου πήρε χρήματα από το ταμείο.

Ειδικότερα, ο άνδρας που μπήκε με σκούφο και μάσκα ως πελάτης στο κατάστημα της αλυσίδας, στην οδό Αχιλλοπούλου 171, πίσω από το 3ο Λύκειο Βόλου, έκανε τα ψώνια του κανονικά και στην πορεία κατευθύνθηκε σε ένα από τα ταμεία.

Τότε ήταν η στιγμή που αιφνιδίασε την ταμία διότι της έδειξε ένα χαρτί, στο οποίο έγραφε έγραφε ότι «κρατάει όπλο» και της ζήτησε να μην προκαλέσει φασαρία και γίνει αντιληπτός, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Η ταμίας χωρίς να χάσει την ψυχραιμία της τον ενημέρωσε χαμηλόφωνα ότι πρέπει να απευθυνθεί στην υπεύθυνη του καταστήματος για να ανοίξει το ταμείο, αλλά ο μεσήλικας άνδρας επέμεινε και της έδειξε το όπλο, που είχε κρυμμένο στο εσωτερικό του μπουφάν που φορούσε, με αποτέλεσμα η ταμίας ταμία να υποχρεωθεί για να αποφύγει τα χειρότερα να του δώσει όλα τα χρήματα του ταμείου, που συνολικά δεν ξεπερνούσαν τα 1.000 ευρώ. Ο άγνωστος άνδρας με τον σκούφο και τη μάσκα διέφυγε πεζός τρέχοντας, με την αστυνομία να εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για να βρεθεί στα ίχνη του και να τον συλλάβει.

Δείτε επίσης