Ελλάδα

Θύμα οπαδικής βίας 14χρονος στη Θεσσαλονίκη (vid)

Ο νεαρός δέχτηκε επίθεση από ομάδα 10 ατόμων

thes

Το «φως» της δημοσιότητας βλέπει ακόμα ένα περιστατικό οπαδικής βίας, λίγες ώρες μετά τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη έξω από το γήπεδο Χαριλάου.

Ένας 14χρονος δέχτηκε επίθεση από ομάδα 10 ατόμων. Ειδικότερα, ο νεαρός ήταν με τον 15χρονο αδερφό του και έκαναν βόλτα στην παραλία της Θεσσαλονίκης, όταν τραμπούκοι του προκάλεσαν μελανιές σε όλο το πρόσωπο και το σώμα, αλλά και αιμάτωμα στο συκώτι.

Όλα έγιναν στις 9 το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, όπως μεταδίδει η ΕΡΤ3. Τα δυο αδέρφια έκαναν βόλτα στην παραλία της Θεσσαλονίκης, στο ύψους του Μακεδονία Παλλάς, όταν είδαν ξαφνικά μια ομάδα 10 νεαρών να τους ζητάει να πάνε προς το μέρος τους.

Τα δυο αδέρφια ένιωσαν ότι κινδυνεύουν και άρχισαν να τρέχουν. Ο μεγαλύτερος αδερφός κατάφερε να ξεφύγει, αλλά όχι και ο 14χρονος, τον οποίο έπιασαν και άρχισαν να χτυπούν.

Και ενώ χτυπούσαν ανελέητα το 14χρονο αγόρι, οι 10 τραμπούκοι τον ρωτούσαν αν ανήκει σε συγκεκριμένη ομάδα της πόλης. Το προσωπικό του ξενοδοχείου σύμφωνα με τον πατέρα των δυο παιδιών, βγήκε και έδιωξε τους 10 που χτυπούσαν με μανία τον 14χρονο και έσωσαν τελικά το παιδί. Οι αρχές ερευνούν βίντεο της περιοχής και εντατικοποιούν τους ελέγχους προκειμένου να εντοπίσουν τους δράστες της επίθεσης.


https://youtu.be/ol5nxOKV5Pk

Δείτε επίσης