Ελλάδα

Ο φαρμακοποιός δικαιώνει τη Γεωργία Μπίκα για τους ουροσυλλέκτες

Στον οργανισμό της Γεωργίας δεν εντοπίστηκαν ύποπτες ουσίες, ενώ το αλκοόλ που βρέθηκε ήταν σε χαμηλά επίπεδα - Τι αναφέρει ο φαρμακοποιός από τον οποίο η 24χρονη προμηθεύτηκε τους ουροσυλλέκτες

Ο φαρμακοποιός δικαιώνει τη Γεωργία Μπίκα για τους ουροσυλλέκτες

Συνεχίζεται το θρίλερ όσον αφορά στην υπόθεση βιασμού της Γεωργίας Μπίκα στη Θεσσαλονίκη, ενώ διαμάχη έχει ξεσπάσει ανάμεσα στην ίδια και την Αστυνομία, όσον αφορά στον τρόπο με τον οποίο χειρίστηκαν οι Αρχές την υπόθεσή της.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων, στον οργανισμό της 24χρονης δεν εντοπίστηκαν ύποπτες ουσίες, ενώ το αλκοόλ που βρέθηκε ήταν σε χαμηλά επίπεδα. Η Γεωργία , ωστόσο, από την πρώτη στιγμή ισχυριζόταν ότι υπήρξε μεγάλη καθυστέρηση στον τρόπο που η Αστυνομία της Θεσσαλονίκης χειρίστηκε την υπόθεση, ενώ το δείγμα ούρων που αναλύθηκε το έδωσε 18 ώρες μετά τον βιασμό της.

Την ίδια στιγμή, ο ισχυρισμός της ΕΛ.ΑΣ. πως της έδωσαν δύο ουροσυλλέκτες για να δώσει άμεσα ούρα, ενώ η ίδια αναφέρει ότι, όχι μόνο δεν της έδωσαν ουροσυλλέκτες, αλλά οδήγησε μόνη της επί 40 λεπτά μέχρι να βρει φαρμακείο που εφημέρευε ανήμερα της Πρωτοχρονιάς.

Αυτόν τον ισχυρισμό έρχεται να επιβεβαιώσει η μαρτυρία του φαρμακοποιού, από τον οποίο αγόρασε η Γεωργία Μπίκα τους ουροσυλλέκτες, αν και θυμόταν λίγα πράγματα από τη συγκεκριμένη ημέρα, όπως μετέδωσε η εκπομπή «Το Πρωινό».

Δείτε επίσης