Ελλάδα

Ψάχνουν συνεργούς στους συνδέσμους του ΠΑΟΚ - Βρέθηκε φονικό όπλο στον τόπο του εγκλήματος

Οι Αρχές εκτιμούν ότι τα άτομα που έχουν ταυτοποιηθεί και αναζητούνται, ίσως έχουν βρει καταφύγιο στους συνδέσμους

epixeirisielas

Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιείται αυτή την ώρα στη Θεσσαλονίκη, με τις Αρχές να κάνουν εφόδους σε συνδέσμους του ΠΑΟΚ, καθώς οι συνεργοί του 23χρονου άγριου χούλιγκαν ξακολουθούν να διαφεύγουν.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, το ενδιαφέρον των αστυνομικών εστιάζεται σε κτίρια, που χρησιμοποιούν οπαδοί του ΠΑΟΚ, καθώς ο συλληφθείς ήταν οργανωμένος οπαδός της «Θύρας 4» στο κέντρο της πόλης.

Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, οι Αρχές εκτιμούν ότι τα άτομα που έχουν ταυτοποιηθεί και αναζητούνται, ίσως έχουν βρει καταφύγιο σε κάποιον από αυτούς τους χώρους.

Αυτήν την ώρα, αστυνομικές δυνάμεις παραμένουν στις οδούς Παπάφη και Ορέστου, όπου βρίσκονται συνολικά τρεις σύνδεσμοι του «δικεφάλου του Βορρά», ενώ το ίδιο φαίνεται να συμβαίνει και στην περιοχή του Ευόσμου.


https://youtu.be/o_3Wz_A3stw


Την ίδια ώρα, σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA, λίγα μέτρα από το σημείο του εγκλήματος βρέθηκε μία ματσέτα, η οποία θα εξεταστεί, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν την έφεραν πάνω τους οι δράστες της αιματηρής επίθεσης στη Θεσσαλονίκη, που οδήγησε στον θάνατο του 19χρονου.

Το εν λόγω φονικό όπλο εντοπίστηκε σήμερα το πρωί, από δημοσιογράφο της εκπομπής Live News και έναν οδοκαθαριστή, στην άκρη του δρόμου, κάτω από ένα παρκαρισμένο αυτοκίνητο, στην οδό Νικολάου Πλαστήρα. Το όπλο βρέθηκε σε απόσταση μόλις 15 μέτρων από τα σκαλιά της πολυκατοικίας που δολοφονήθηκε ο Άλκης.

Πηγή: GRTimes.gr, Mega

Δείτε επίσης