Ελλάδα

Αίμα και σε δεύτερο μαχαίρι στον τόπο του εγκλήματος

Το μαχαίρι έχει μεταφερθεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια για να εξεταστεί σε ποιον ανήκουν οι κηλίδες αίματος που εντοπίστηκαν.

alkis

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας του 19χρονου Άλκη Καμπανού, καθώς έχει βρεθεί και δεύτερο μαχαίρι στον τόπο του εγκλήματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, βρέθηκε και δεύτερο μαχαίρι, μετά το αυτοσχέδιο δρεπάνι και το ρόπαλο που χρησιμοποίησαν οι δράστες της καταδρομικής επίθεσης σε βάρος του Άλκη των φίλων του.

Το μαχαίρι βρίσκεται στα εγκληματολογικά εργαστήρια ώστε να εξεταστεί σε ποιον ανήκουν οι κηλίδες αίματος που εντοπίστηκαν.

Στο πρώτο μαχαίρι που βρέθηκε στο σημείο υπάρχουν αποτυπώματα και DNA του 23χρονου συλληφθέντα, αλλά και αίμα του αδικοχαμένου Άλκη. Επιπλέον υπάρχουν και άλλα αποτυπώματα, τα οποία η αστυνομία θεωρεί ότι θα «δείξουν» ολόκληρη τη συμμορία, που ευθύνεται για το θάνατο του 19χρονου.

Την ίδια στιγμή, ενδελεχείς είναι οι έρευνες των Αρχών, προκειμένου να εντοπίσουν τους συνεργούς του 23χρονου Αλβανού που κατηγορείται για τη δολοφονία του Άλκη έξω από το γήπεδο του Άρη.

Σημαντικό στοιχείο των ερευνών αποτελούν τα αποτελέσματα από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου του 23χρονου, τα οποία αποκαλύπτουν με ποιους επικοινώνησε πριν και μετά την επίθεση.

Πάντως, η Αστυνομία εξετάζεται τυχόν σύνδεση της «ομάδας» του 23χρονου, με τα επεισόδια που είχαν καταγραφεί τον περασμένο Σεπτέμβριο από ακροδεξιές ομάδες στο ΕΠΑΛ της Σταυρούπολης. Και αυτό γιατί στον σύνδεσμο, στον οποίο φέρεται να ήταν μέλος ο 23χρονος, είχαν σημειωθεί τότε επεισόδια ανάμεσα σε οπαδούς του ΠΑΟΚ.

Παραμένει σιωπηλός ο 23χρονος


Δείτε επίσης