Ελλάδα

Δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο ο Σ. Παναγιωτόπουλος

Απών από το δικαστήριο ο Στάθης Παναγιωτόπουλος

panagiotopoulos

Πρώτη δίκη για την πολύκροτη υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου και ο γνωστός παρουσιαστής δε θα εμφανιστεί στο δικαστήριο σε αντίθεση με την παθούσα, η οποία πρόκειται να καταθέσει για την τραυματική της εμπειρία.

Υπενθυμίζεται πως ο Στάθης Παναγιωτόπουλος κατηγορείται για το αδίκημα της «ανακοίνωσης δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που αφορούν τη σεξουαλική ζωή φυσικών προσώπων».

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του GRTimes.gr, ο Παναγιωτόπουλος παραπέμφθηκε να δικαστεί σε Πλημμελειοδικείο, επειδή, όμως, η κατηγορία αναμένεται να αλλάξει, δεν αποκλείεται να μεταφερθεί στο Κακουργιοδικείο προκειμένου η υπόθεσή του να δικαστεί ως κακούργημα.

Την ίδια στιγμή, η συνήγορος της 30χρονης, ζήτησε με δήλωση της στα μέσα ενημέρωσης, να τηρηθεί η ανωνυμία της πελάτισσας της.

«Είμαι αρκετά αγχωμένη για το επερχόμενο δικαστήριο, παρόλο που έχω προετοιμαστεί αρκετό καιρό, στην ουσία από τον Σεπτέμβρη που περίμενα να εκδικαστεί η υπόθεση και πήρε αναβολή. Είμαι αγχωμένη που πρέπει να αντικρίσω τον άνθρωπο που μου έκανε όλα αυτά. Είμαι αγχωμένη και για τους δημοσιογράφους που θα περιμένουν απ’ έξω και είναι κάτι το οποίο δεν μπορώ να διαχειριστώ και φοβάμαι πάρα πολύ, καθώς προσπαθώ να προστατέψω την ανωνυμία μου όλο αυτό τον καιρό», τόνισε η καταγγέλλουσα, μιλώντας στο STAR ενόψει της σημερινής δίκης.

«Προσπαθώ να είμαι αισιόδοξη» υπογράμμισε, τονίζοντας πως «προσπαθώ να μην αποκαλυφθεί η ταυτότητά μου, γιατί θέλω να προστατεύσω κάποια άτομα από το φιλικό και οικογενειακό περιβάλλον που δεν γνωρίζουν για αυτή την υπόθεση. Επίσης, δεν θα ήθελα να στιγματιστώ, γιατί αυτό θα ήταν κάτι που θα με επηρεάσει στο μέλλον σε κάποια δουλειά ή σε κάποια σχέση. Το προσπαθώ και το έχω καταφέρει, αλλά με αγχώνει η αντιμετώπιση από τα μέσα, γιατί κάποιοι δημοσιογράφοι δεν σεβάστηκαν το πρόσωπό μου και όλο αυτό που βιώνω. Τους παρακαλώ να μη με τραβήξουν πλάνα και να μη με κυνηγούν, καθώς δεν είμαι εγώ το δημόσιο πρόσωπο ή το πρόσωπο που έκανε κάτι», προσέθεσε.

Όσο για το ότι η υπόθεσή της αντιμετωπίστηκε ως πλημμέλημα και όχι ως κακούργημα, η νεαρή κοπέλα τόνισε: «Φυσικά και με πείραξε και δεν κατανοώ γιατί κινήθηκε η όλη διαδικασία σαν πλημμέλημα, καθώς μιλάμε για ένα πάρα πολύ σοβαρό αδίκημα».

Επίσης, ερωτηθείσα για το αν έχει έρθει σε επικοινωνία με άλλες κοπέλες που έχουν κινηθεί εναντίον του Στάθη Παναγιωτόπουλου, η 30χρονη αποκάλυψε πως «εγώ γνώριζα μόνο τη δεύτερη καταγγέλλουσα, γιατί εγώ την είχα ενημερώσει. Τη 42χρονη δεν την ξέρω καν», αναφέροντας πως οι δύο τους έχουν μια τυπική επικοινωνία.

«Μάζεψα πάρα πολλά στοιχεία από την πρώτη στιγμή, για να έχω όλα τα ντοκουμέντα. Ήταν πάρα πολύ επώδυνη διαδικασία, που έκανα από το 2019», συμπλήρωσε.


https://youtu.be/CpK5CuUv9TI

Δείτε επίσης