Ελλάδα

«Έχουν πει πολλά. Αφήστε μας στον πόνο μας», τα λόγια του πατέρα της μικρής Τζωρτζίνας

patra_tzwrtzina_pateras_xr

Η οικογένεια που έχασε τα τρία παιδάκια της μέσα σε τρία χρόνια βρίσκεται σε κατάσταση σοκ και θρήνου. Δεν είναι εύκολο να διαχειριστεί κανείς τέτοιου είδους τραγωδία και όπως λέει ο συντετριμμένος πατέρας, «είχα μια φυσιολογική ζωή που έγινε τραγική».

Η προκαταρκτική έρευνα που παρήγγειλε η Εισαγγελία Πατρών για την υπόθεση με τα τρία κορίτσια της ίδιας οικογένειας που έφυγαν από τη ζωή μέσα σε μόλις τρία χρόνια στην Πάτρα διαβιβάζεται στην Ασφάλεια Πατρών για να λάβει καταθέσεις και να αποσαφηνιστούν πλήρως οι αιτίες του θανάτου των κοριτσιών.

Ο πατέρας μιλώντας στην εφημερίδα Πελοπόνησσος δήλωσε τα εξής «Αφήστε μας στον πόνο μας. Δεν θέλουμε να πούμε κάτι άλλο. Θρηνούμε τρία κορίτσια, πρόσφατα την Τζωρτζίνα μας. Προσπαθούμε να σταθούμε όρθιοι»! Κάπως έτσι μίλησε στην εφημερίδα «Πελοπόννησος» ο πατέρας των κοριτσιών τραγουδιστής και ποδοσφαιριστής Μάνος Δασκαλάκης. Τα «σενάρια» που κυκλοφορούν έχουν φθάσει στα αυτιά της οικογένειας. «Εχουν πει πολλά, εμείς δεν μιλάμε καθόλου. Μένουμε στον πόνο μας» δηλώνει ο κ. Δασκαλάκης.

Την ίδια ώρα, η μητέρα Ρούλα Πισπιρίγκου έχει επιδοθεί, όπως μας είπε, στο να… διώχνει δημοσιογράφους αθηναϊκών καναλιών από το σπίτι της. Ανταποκριτές από εκπομπές έφθασαν μέχρι την οικογένεια, αλλά το ζευγάρι αρνήθηκε να πει το παραμικρό!

Δείτε επίσης