Ελλάδα

Κυψέλη: Η αδερφή του άτυχου αγοριού είχε σημάνει συναγερμό για την εξαφάνισή του

ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΗΣ 29ΧΡΟΝΗΣ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ 7ΧΡΟΝΟΥ ΓΙΟΥ ΤΗΣ(ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ/EUROKINISSI)

Σοκ στο πανελλήνιο προκάλεσε η αποκάλυψη της δολοφονίας του 7χρονου Ανδρέα από τηη μητέρα του και τον Πολωνό συντροφό της, στην Κυψέλη το 2017.

Πλέον, οι πληροφορίες που έρχονται στο «φως», αναφέρουν πως η μικρή αδερφή του Ανδρέα, το 10χρονο κορίτσι που έχει δοθεί σε ανάδοχη οικογένεια, είχε εκφράσει πολλές φορές την ανησυχία του για την τύχη του αδερφού της.

Πιο συγκεκριμένα, η αδελφή του Ανδρέα, όταν πήγαινε στην τετάρτη Δημοτικού είχε εκμυστηρευτεί στη δασκάλα της ότι είχε εξαφανιστεί ο αδερφός της από το σπίτι. Η εκπαιδευτικός ενημέρωσε τη διευθύντρια του σχολείου, η οποία τελικά απευθύνθηκε στην υπηρεσία ανηλίκων ΕΛ.ΑΣ. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Star ωστόσο, η υπόθεση φαίνεται να μην είχε συνέχεια.

Το κοριτσάκι φαίνεται πως επέμεινε και στους ανάδοχους γονείς της για την εξαφάνιση, με αποτέλεσμα και αυτοί να απευθυνθούν στην ΕΛΑΣ. Τότε οι έρευνες οδήγησαν στην αποκάλυψη ότι ο βιολογικός πατέρας των παιδιών ήταν σε ψυχιατρική κλινική στην Πολωνία, γεγονός που σήμανε συναγερμό, καθώς δεν θα μπορούσε ο ίδιος να έχει μαζί του τον 7χρονο, όπως επέμενε να ισχυρίζεται η σύζυγός του και μητέρα του αγοριού.

Δείτε επίσης