Ελλάδα

Αναβλήθηκε για τις 4 Απριλίου η δίκη του προπονητή ιστιοπλοΐας

Η δίκη για τη συγκεκριμένη υπόθεση είχε αρχίσει από τον περασμένο Ιανουάριο στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας

ΔΙΚΗ ΤΟΥ 39ΧΡΟΝΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΙΑΣΜΟ ΑΝΗΛΙΚΗΣ ΑΘΛΗΤΡΙΑΣ(ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

Αναβλήθηκε για τις 4 Απριλίου η δίκη του προπονητή ιστιοπλοΐας, o οποίος κατηγορείται για τον βιασμό 11χρονης τότε αθλήτριάς του.

Ειδικότερα, η δίκη για τη συγκεκριμένη υπόθεση είχε αρχίσει από τον περασμένο Ιανουάριο στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας και σήμερα η 22χρονη κοπέλα επρόκειτο να καταθέσει κεκλεισμένων των θυρών. Ωστόσο, η δίκη αναβλήθηκε για τις 4 Απριλίου 2022 και η νεαρή κοπέλα δεν έκρυψε την ενόχλησή της για την εξέλιξη αυτή.

Το δικαστήριο οδηγήθηκε σε αναβολή της δίκης λόγω κωλύματος για λόγους υγείας μέλους της σύνθεσής του. Ως εκ τούτου η αναβολή ήταν μονόδρομος καθώς δεν είχε προβλεφθεί η κλήρωση αναπληρωματικού τακτικού δικαστή στη σύνθεση.

Το δικαστήριο για να μην υπάρξει ζήτημα λήξης του δεκαοκταμηνου και ο κατηγορούμενος αποφυλακιστεί έδωσε τη συντομότερη δικάσιμο.

Βγαίνοντας από το δικαστήριο μέλη της Ανοιχτής Ορχήστρας που βρίσκονται έξω από το δικαστικό μέγαρο για την εν εξελίξει δίκη σχετικά με το θάνατο του Ζακ Κωστόπουλου βλέποντας την Αμαλία δήλωσαν με ένα στιχάκι τη συμπαράσταση τους.

«Αμαλία μας ακούς εδώ δεν είσαι μόνη είμαστε όλες αδερφές το δίκιο μας ενώνει» της είπαν μετά μουσικής και εκείνη στάθηκε για λίγο μπροστά τους και με μια κίνηση έδειξε ότι τους ευχαριστεί.

Δείτε επίσης