Ελλάδα

Δίωξη σε βαθμό κακουργήματος στους δύο κατηγορούμενους για τον θανάσιμο ξυλοδαρμό 44χρονου Ρομά

peripoliko

Κατηγορία σε βαθμό κακουργήματος για θανατηφόρα σωματική βλάβη απήγγειλε ο Εισαγγελέας στον αστυνομικό που συνελήφθη για τον ξυλοδαρμό μέχρι θανάτου 44χρονου Ρομά, ο οποίος φέρεται να επιχείρησε να κλέψει ένα κλιματιστικό μηχάνημα από διαμέρισμα, την περασμένη Κυριακή στο Μενίδι.

Συγκατηγορούμενος του αστυνομικού, σε βάρος του οποίου ασκήθηκε ποινική δίωξη για συνέργεια στην θανατηφόρα σωματική βλάβη, είναι ένας 67χρονος πολίτης που φέρεται να τον συνέδραμε.

Οι δύο κατηγορούμενοι οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα και ακολούθως σε Ανακριτή από τον οποίο αναμένεται να ζητήσουν προθεσμία για τις απολογίες τους.

Το θύμα, που κατοικούσε στο Μενίδι, φέρεται να έγινε αντιληπτό από τον αστυνομικό, που σύμφωνα με πληροφορίες βρισκόταν εκτός υπηρεσίας, όταν επιχείρησε να κλέψει το κλιματιστικό. Αμέσως ο κατηγορούμενος ένστολος μαζί με τον 67χρονο καταδίωξαν τον 44χρονο και φέρονται να τον ξυλοκόπησαν δυνατά στο κεφάλι, στο σώμα και στο πρόσωπο, χωρίς να καταφέρουν να τον ακινητοποιήσουν. Ο 44χρονος τους ξέφυγε, ωστόσο λίγη ώρα μετά εντοπίστηκε νεκρός σε παρακείμενο πάρκο.

Δείτε επίσης