Ελλάδα

Εργάτης σκοτώθηκε στην Πάτρα, ενώ προσπαθούσε να αποφύγει έλεγχο του ΕΦΚΑ

Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, βαρύτατα τραυματισμένος, αλλά...

1

Ένα τρομερό συμβάν καταγράφηκε στην Πάτρα, καθώς ένας 22χρονος εργάτης της ΒΙ.ΠΕ, με καταγωγή από το Πακιστάν, έχασε τη ζωή του, όταν κατέφυγε στην οροφή του εργοστασίου, με σκοπό να αποφύγει τον έλεγχο από κλιμάκιο του ΕΦΚΑ.

Ειδικότερα, στην προσπάθειά του να κατέβει, η οροφή υποχώρησε, γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα ο νεαρός να μεταφερθεί στο νοσοκομείο με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και να καταλήξει, σύμφωνα με την Ionian TV.

Όπως αναφέρει ο δικηγόρος της οικογένειας του Πακιστανού εργάτη τόσο ο ίδιος όσο και άλλοι ομοεθνείς του που εργαζόταν στην επιχείρηση εργάζονταν ανασφάλιστοι. Σύμφωνα με καταγγελίες, όταν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, δηλώθηκε με άλλο όνομα άλλου εργάτη της ευρύτερης περιοχής.

Μετά την καταγγελία το περιστατικού στην Αστυνομία, ο δικηγόρος του εργοδότη αναφέρει ότι ο 22χρονος είχε δηλώσει στοιχεία που δεν ανταποκρίνονταν στο όνομά του, με αποτέλεσμα να απασχολείται με λάθος ΑΜΚΑ, στο οποίο φαινόταν ασφαλισμένος.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που επικαλείται ο ΑΝΤ1, το εργοστάσιο αυτό κάηκε ολοσχερώς, μία ημέρα μετά την καταγγελία του περιστατικού στην Αστυνομία, με το πόρισμα της Πυροσβεστικής να αναφέρει βραχυκύκλωμα.

Δείτε επίσης