Ελλάδα

ΕΛ.ΑΣ για την υπόθεση της Πάτρας: Θα γίνουν ανακοινώσεις μόλις τελειώσουν οι έρευνες

Όλες οι εξελίξεις στο θρίλερ της Πάτρας

patra_oikogeneia-paidia

Μόλις ολοκληρωθούν οι έρευνες αναμένεται να γίνουν ανακοινώσεις σχετικά με την υπόθεση της Πάτρας, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

«Διευκρινίζεται ότι όσα αναφέρονται σε ΜΜΕ για την εξέλιξη των ερευνών δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα», αναφέρει η Ελληνική Αστυνομία για την υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών από την Πάτρα,

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. αναφέρεται στην υπόθεση της Πάτρας: «Η Ελληνική Αστυνομία με υπευθυνότητα και επαγγελματισμό διερευνά την υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών από την Πάτρα, ύστερα από παραγγελία του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών. Διευκρινίζεται ότι όσα αναφέρονται σε ΜΜΕ για την εξέλιξη των ερευνών δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Ανακοινώσεις θα πραγματοποιηθούν όταν ολοκληρωθούν οι έρευνες».

Ξεκινούν οι καταθέσεις των προσώπων

Η έρευνα συνεχίζεται με καταθέσεις προσώπων και την εξέταση στοιχείων του τμήματος ανθρωποκτονιών που έχει αναλάβει την υπόθεση θανάτων των τριών κοριτσιών της οικογένειας στην Πάτρα. Παράλληλα, σε δύο εβδομάδες από σήμερα αναμένονται και τα αποτελέσματα των ιστολογικών και τοξικολογικών εξετάσεων της μικρής Τζωρτζίνας.

Απειλητικά μηνύματα δέχεται η οικογένεια

Απειλητικά μηνύματα δέχεται η οικογένεια που έχασε τα τρία της παιδιά στην Πάτρα, με τις εξελίξεις στην υπόθεση να είναι ραγδαίες.

Ειδικότερα, ο δικηγόρος της οικογένειας Γιάννης Κόττας δήλωσε στην εφημερίδα Πελοπόννησος ότι στάλθηκε μήνυμα, με παραλήπτες τους γονείς, από μία κυρία (το όνομα της οποίας γνωρίζουν οι συνήγοροι) και στο οποίο «καλεί κόσμο να μεταβούν έξω από το σπίτι της οικογένειας να βρουν τη μητέρα και να τη λιντσάρουν»!

Παράλληλα, με καταθέσεις προσώπων και την εξέταση στοιχείων προχωρά η έρευνα του τμήματος ανθρωποκτονιών που έχει αναλάβει την υπόθεση θανάτων των τριών κοριτσιών της οικογένειας Δασκαλάκη.

Χθες, οι γονείς των κοριτσιών εξέδωσαν ανακοίνωση μέσω των δικηγόρων τους κ.κ. Καράμπελα και Κόττα. κάνοντας λόγο για κακοπροαίρετα δημοσιεύματα και αναπαραγωγή ανακριβειών.


Δείτε επίσης