Ελλάδα

Κρήτη: Τι λέει η γιαγιά της 11χρονης που κατήγγειλε τον θείο της για σεξουαλική κακοποίηση

«Δεν το πιστεύω», λέει η γιαγιά μετά τις καταγγελίες της εγγονής της πως ο γιος της την κακοποιούσε

giagia-11xronis1

Δηλώσεις σχετικά με την 11χρονη εγγονή της, η οποία καταγγέλει πως βιάστηκε από τον θείο της παραχώρησε η γιαγιά του κοριτσιού.

Η ηλικιωμένη σύμφωνα με όσα έχει αναφέρει στο Creta24.gr δεν είχε αντιληφθεί τίποτα από όλα όσα καταγγέλλει ότι πέρασε το ανήλικο κορίτσι.

Όπως τονίζει το παιδί το πήρε στο σπίτι της όταν ήταν μόλις 13 ημερών. «Το έφερα εδώ, με μια κουβέρτα», ανέφερε καθώς όταν επισκέφθηκε τον γιο της αλλά και την σύζυγό του για να δει το νεογέννητο, το βρήκε στο πάτωμα, πάνω στην κουβέρτα. Οι γονείς του κοριτσιού που αντιμετώπιζαν σοβαρό πρόβλημα δεν ήταν σε θέση να το μεγαλώσουν.

«Ούτε την μάνα της ξέρει, ούτε τον πατέρα της», λέει η γιαγιά της 11χρονης, αφού ο γιος της πέθανε όταν το κορίτσι ήταν ακόμη μωρό, ενώ η μητέρα της, όπως υποστηρίζει η ηλικιωμένη γυναίκα «δεν παίρνει ούτε τηλέφωνο».

Το κορίτσι που, όπως κατήγγειλε, κακοποιούνταν σεξουαλικά το τελευταίο διάστημα από τον 58χρονο θείο της, ο οποίος είχε και την κηδεμονία της, ενώ δεχόταν συχνά και ξυλοδαρμούς, βρήκε το θάρρος να εκμυστηρευτεί όσα βίωνε στην δασκάλα της, ωστόσο η γιαγιά της, όπως δήλωσε στο Creta24, δεν πιστεύει ότι ο γιος της έχει κάνει όσα του αποδίδονται.

«Όχι δεν τα πιστεύω. Αυτά θα με τρελάνουν, Φώναζα καμιά φορά στο παιδί και μου έλεγε: «Μαμά μην φωνάζεις». Το αγαπούσε το παιδί… Δεν τα πιστεύω. Δεν τα πιστεύω με τίποτα», ανέφερε η ηλικιωμένη και αποκάλυψε πως η 11χρονη που έμενε άλλες μέρες στο σπίτι της και άλλες στο σπίτι του 58χρονου, στα χέρια του οποίου έζησε εφιαλτικές στιγμές, τον φώναζε «μπαμπά».

«Γιαγιά πάω στον μπαμπά», μου έλεγε και πήγαινε στο μαγαζί που έχει ο γιος μου πιο πέρα. «Να πας», έλεγα. Δεν μπορούσα να μην την αφήσω να πάει», ανέφερε η γυναίκα και υποστήριξε ότι τις περισσότερες φορές το κοριτσάκι κοιμόταν σπίτι της και μερικές στο σπίτι που είχε διαμορφώσει ο γιος της μέσα στην επιχείρησή του.

Για την ημέρα που η 11χρονη αποφάσισε να σπάσει την σιωπή της και να ξεφύγει από τον εφιάλτη μιλώντας στην δασκάλα της, η γιαγιά της ανέφερε: «Δεν το είδα χτυπημένο. Δεν την έβλεπα στεναχωρημένη. Πήγα και χθες και σήμερα στο νοσοκομείο να τη δω και δεν με άφησαν».

«Άσχημα. Πολύ άσχημα. Δεν με βάνει το σπίτι. Σηκώνω το τηλέφωνο και δεν μου μιλά κανείς», απάντησε η γιαγιά της 11χρονης όταν ρωτήθηκε πως νιώθει.

Πηγή: creta24.gr

Δείτε επίσης