Ελλάδα

Κρήτη: Προφυλακίστηκε ο 58χρονος που κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση σε βάρος της 11χρονης ανιψιάς του

Κρήτη: Προφυλακίστηκε ο 58χρονος που κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση σε βάρος της 11χρονης ανιψιάς του

Την πόρτα Δικαστικού Μεγάρου Νεάπολης πέρασε σήμερα το πρωί ο 58χρονος που κατηγορείται για την σεξουαλική κακοποίηση της 11χρονης ανιψιάς του και απολογήθηκε ενώπιον του ανακριτή.

Ο δικηγόρος του 58χρονου Διονύσης Βέρρας μιλώντας στον Περιφερειακό Τηλεοπτικό Σταθμό CRETA ανέφερε ότι ο πελάτης του κρίθηκε προφυλακιστέος με τη σύμφωνη γνώμη Ανακριτή και Εισαγγελέα.

Η υπόθεση που αποκάλυψε το Creta24, έφτασε στη δικαιοσύνη, αφού η ανήλικη βρήκε το θάρρος να αποκαλύψει στην δασκάλα της τα όσα φρικτά βίωνε στα χέρια του θείου της, ο οποίος είχε και την κηδεμονία της.

Σε βάρος του 58χρονου έχουν ασκηθεί κακουργηματικές διώξεις αλλά και διώξεις σε βαθμό πλημμελήματος αφού στην κατοχή του βρέθηκε όπλο φωτοβολίδων.

«Τα πράγματα δυστυχώς για τον κατηγορούμενο δεν είναι εύκολα, παρότι οι ασελγείς πράξεις που «καταμαρτυρούνται» από το ανήλικο 11χρονο, θα τις χαρακτήριζα από άποψη νομική και μόνο και όχι από άποψη ηθική, ως ελαφρές», δήλωσε ο δικηγόρος του 58χρονου Διονύσης Βέρρας και συνέχισε: «Η θέση του κατηγορούμενου είναι σαφής, επικαλείται ότι κάποιες σωματικές βλάβες οι οποίες προκαλούντο στο παιδί σε κάποια διάρκεια χρονική, με την έννοια ότι αυτός ζητούσε κάτι περισσότερο από το παιδί στα μαθήματά του και το παιδί δεν ανταποκρινόταν, είχε σαν αποτέλεσμα να προκαλούσε κάποιες σωματικές βλάβες ελαφρές στο παιδί που όμως αυτό δημιουργούσε ένα πρόβλημα ψυχολογικό στο παιδί, με αποτέλεσμα αυτό να έχει μια αντίδραση ψυχολογική στο παιδί που κατά τον κατηγορούμενο αυτό οδήγησε στην καταγγελία αυτών των ασελγών πράξεων».

Πηγή: Creta24.gr

Δείτε επίσης