Ελλάδα

Πάτρα: Στέλνουν στο εξωτερικό τις τοξικολογικές εξετάσεις της μικρής Τζωρτζίνας

Εξειδικευμένες εξετάσεις στο εξωτερικό για τα αίτια θανάτου της Τζωρτζίνας

patra-1

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση των τριών νεκρών παιδιών στην Πάτρα, με ολοένα και περισσότερα στοιχεία να έρχονται στο φως.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, η αγωνία για τις τοξικολογικές εξετάζεις της μικρής Τζωρτζίνας παρατείνεται, με την αιτία του θανάτου της να θεωρείται κομβικής σημασίας για τη διαλεύκανση του μυστηρίου.

Όπως μετέδωσε ο Alpha, υπάρχουν νέες εξελίξεις που αναμένεται να καθυστερήσουν την όλη διαδικασία. Και αυτό γιατί ο κύριος όγκος των δειγμάτων για τις τοξικολογικές εξετάσεις της Τζωρτζίνας θα αποσταλεί σε εργαστήριο του εξωτερικού.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι αστυνομικοί του Ανθρωποκτονιών έχουν παραγγείλει να γίνουν πιο εξειδικευμένες -απ’ ότι συνήθως- εξετάσεις και αναλύσεις στα δείγματα του 9χρονου κοριτσιού, σε μία προσπάθεια να δοθούν απαντήσεις σε όλα τα κρίσιμα ερωτήματα σχετικά με την αιτία θανάτου του κοριτσιού, δεδομένου ότι πρόκειται για μία υπόθεση που είναι εξαιρετικά σοβαρή.

Η διαδικασία αυτή προβλέπεται να είναι χρονοβόρα και κατά συνέπεια δεν αναμένονται τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων άμεσα. Οι εκτιμήσεις αναφέρουν ότι ίσως χρειαστεί ακόμη και ένας μήνας ώστε να βγουν τα κρίσιμα αυτά αποτελέσματα.

Διαβάστε επίσης: Οι μυστήριες «αναζητήσεις» της μητέρας μετά τον θάνατο της Τζωρτζίνας

Δείτε επίσης