Ελλάδα

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος μηνύει τους παραγωγούς του ντοκιμαντέρ για τη δoλοφονία της Καρολάιν

babis

Έξαλλος φαίνεται πως είναι ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος της Καρολάιν Κράουτς, Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, εξαιτίας του ντοκιμαντέρ βρετανικού καναλιού για τη δολοφονία στα Γλυκά Νερά.

Όπως αναφέρει ο συνήγορός του, ο συζυγοκτόνος πρόκειται να στραφεί νομικά κατά των παραγωγών του ντοκιμαντέρ το οποίο έχει διάρκεια 90 λεπτών και προσπαθεί να φωτίσει όχι μόνο τις συνέβη τη βραδιά της δολοφονίας, αλλά και γενικότερα τη σχέση της Καρολάιν με τον σύζυγο και δολοφόνο της.

Από την πρώτη μέρα που έγινε γνωστή η δολοφονία στα Γλυκά Νερά ο βρετανικός τύπος εκδήλωσε ενδιαφέρον αφού η 19χρονη Καρολάιν καταγόταν από τη Βρετανία. Μάλιστα τότε αρκετοί δημοσιογράφοι είχαν σπεύσει στην Ελλάδα και έδιναν ανταποκρίσεις.

Για τη νομική διαδικασία που πρόκειται να κινήσει ο συζυγοκτόνος μίλησε ο συνήγορος του, Αλέξανδρος Παπαιωαννίδης: «Είναι σε μία πολύ δύσκολη κατάσταση. Μιλάμε για μία ολική καταστροφή και για την οικογένειά του και για οτιδήποτε άλλο. Νομίζω ότι είναι απολύτως φυσιολογικό και λογικό η συζήτηση να ήταν στο τι νομικά μέσα μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε εις βάρος της εταιρείας»

Το ντοκιμαντέρ

Ο τίτλος του ντοκιμαντέρ είναι: «Caroline: The Murder That Fooled the World» (Καρολάιν: Η δολοφονία που κορόιδεψε τον κόσμο) και αναφέρεται στη σχέση του ζευγαριού, στην ανάγκη της Καρολάιν να βγει από το τοξικό περιβάλλον που ζούσε αλλά και στο θέατρο που έπαιζε ο Μπαμπης Αναγνωστόπουλος για 37 ημέρες.

Τότε που εμφανιζόταν και εκείνος σαν τον δυστυχισμένο σύζυγο που οι ληστές δολοφόνησαν μέσα στο σπίτι και μπροστά στο παιδί του, τη γυναίκα του αλλά και τον σκύλο της οικογένειας.

Στην ιστοσελίδα του Channel 5, παραγωγού του ντοκιμαντέρ, η περιγραφή για το έγκλημα ξεκινάει: «Παρακολουθώντας μια φαινομενικά ειδυλλιακή ζωή και έναν τραγικό φόνο μιας γυναίκας που ζει στην Ελλάδα».


https://www.youtube.com/watch?v=5A70jPlGCRU&t=2s

Δείτε επίσης