Ελλάδα

Πάτρα: Ο παππούς της μητέρας είχε πνίξει τη γιαγιά της

mana_patra_11-2048x1144

Κάθε μέρα που περνάει κορυφώνεται η αγωνία για την υπόθεση των τριών νεκρών αδερφών στην Πάτρα.

Ο πρώην διευθυντής ασφάλειας Πατρών, Χρήστος Ρουγκάλας, μιλώντας στο Πρωινό, επέμεινε στους ισχυρισμούς του σχετικά με τα έξοδα ταφής: «Να μας εξηγήσουν τα της ταφής της σπιτονοικοκυράς, ποιος το ανέλαβε, ποιος πλήρωσε τα έξοδα, αν πληρώνουν ενοίκιο στο σπίτι που μένουν. Είναι πολλά τα ερωτήματα. Πώς έγιναν οι θάνατοι των τριών παιδιών μέσα σε αργίες. Αν θα κληθώ για τη μήνυση που λέτε ότι θα καταθέσουν, θα απαντήσω.

Σημασία έχει για μένα να μιλήσουν αυτοί που ξέρουν. Αναφέρομαι στους συγγενείς. Εδώ λένε τελείως διαφορετικά πράγματα. Να μας εξηγήσουν οι γονείς. Έχει κάνει ανάρτηση η Ρούλα ευχαριστώντας τους ντελιβεράδες που έκαναν έρανο για την ταφή του ενός εκ των παιδιών και δύο μήνες μετά ο άντρας ανεβάζει φωτογραφίες “είμαι πολύ χαρούμενος με τη μηχανή που αγόρασα”. Δεν είναι ερωτήματα που πρέπει να απαντηθούν;

Όλα αυτά αν τα μαζέψεις και τα βάλεις κάτω ένα ένα, συν τα αποτελέσματα των τοξικολογικών που κάποια στιγμή θα βγουν, θα δώσουν τις απαντήσεις. Απλά εγώ βγήκα μπροστά και εξέφρασα ότι είμαι πεπεισμένος πως η μητέρα είναι ένοχη. Όπως το έγραψα, είναι η αποκλειστικά υπεύθυνη για τον θάνατο και των τριών παιδιών. Δεν γίνεται τρία παιδιά να φεύγουν έτσι» ανέφερε ο κ. Ρουγκάλας στην Κέλλυ Χεινοπώρου και στο Πρωινό.

Στη συνέχεια ο κ. Ρουγκάλας προχώρησε σε μια ακόμα αποκάλυψη: «Ο παππούς της Ρούλας είχε πνίξει τη γιαγιά της στην πλαζ της Πάτρας το ’64. Ήταν στρατιώτης, πήρε άδεια εξόδου, είχαν ήδη ένα παιδί και την έπνιξε στην πλαζ και το παιδί τους μετά, όταν παντρεύτηκε και έκανε παιδί, έδωσε το όνομα της μητέρας του στη Ρούλα. Δεν ξέρω αν αυτό έχει κάποια σχέση, αλλά επειδή με ρωτήσατε περί της οικογένειας». Πάντως, οι ισχυρισμοί του κ. Ρουγκάλα είναι αβάσιμοι και είναι καθαρά προσωπικοί. Μάλιστα, η οικογένεια έχει ζητήσει πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης των θανάτων των παιδιών της.

Δείτε επίσης