Ελλάδα

Γ. Κυπαρίσσης: Πήραν τα 800 χιλιάρικα, τον άφησαν στο Τατόι και του έδωσαν μετρητά για ταξί

Στην αγκαλιά των δικών του ανθρώπων και πάλι ο επιχειρηματίας, 2,5 μήνες μετά την απαγωγή του - Ο διάλογος με τους απαγωγείς, τα λύτρα και η απελευθέρωση

Γ. Κυπαρίσσης: Πήραν τα 800 χιλιάρικα, τον άφησαν στο Τατόι και του έδωσαν μετρητά για ταξί
Αρθρογράφος: vradini
Από vradini

Στην αγκαλιά των αγαπημένων του ανθρώπων γύρισε ο Γιώργος Κυπαρίσσης, 2,5 μήνες μετά την απαγωγή του, με την οικογένειά του να δίνει 800.000 ευρώ στους απαγωγείς, για να τον απελευθερώσουν.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, οι απαγωγείς, που είχαν έρθει σε επικοινωνία με την οικογένεια του Γιώργου Κυπαρίσση πριν από μερικές ημέρες, τον άφησαν ελεύθερο σε ερημική τοποθεσία στην περιοχή του Τατοΐου και του έδωσαν λίγα μετρητά, προκειμένου να πάρει ταξί.

Ο επιχειρηματίας είχε απαχθεί στις 29 Δεκεμβρίου. Υπενθυμίζεται ότι οι απαγωγείς ζητούσαν αρχικά ως λύτρα 2 εκατ. και στη συνέχεια 1 εκατ. ευρώ. Με την απελευθέρωση του επιχειρηματία η ΕΛ.ΑΣ. συνεχίζει τις έρευνες για τον εντοπισμό των απαγωγέων.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, μόλις οι απαγωγείς τον άρπαξαν, τον έβγαλαν από το αυτοκίνητο με τη βία και τον ρωτούσαν πού βρίσκεται το κινητό του, το οποίο είχε πέσει στη θέση του συνοδηγού.

Ο διάλογος που ακολούθησε:

Απαγωγείς: Πού είναι το κινητό σου;
Επιχειρηματίας: Μισό λεπτό ρε παιδιά, ήρεμα ρε παιδιά.
Απαγωγείς: Πού είναι ρε το κινητό;
Επιχειρηματίας: Μέσα στο αμάξι είναι παιδιά.

«Ο Γιώργος μας δεν έχει γυρίσει ακόμα κοντά μας. Είμαι μάνα. Σας ικετεύω, εσείς που κρατάτε το παιδί μου να επικοινωνήσετε μαζί μας. Πείτε μας ότι ο Γιώργος είναι καλά. Σας παρακαλώ πολύ. Εμείς κάνουμε ό,τι μπορούμε για να βρούμε γρήγορα λύση και νομίζω ότι θα συμφωνήσετε. Κάνω έκκληση στην ανθρωπιά σας. Ευχαριστούμε πολύ όλο τον κόσμο για τη στήριξη και τη διακριτική στάση που έχει δείξει μέχρι τώρα», είχε δηλώσει τότε η μητέρα του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Δείτε επίσης