Ελλάδα

Ανδραβίδα: Ψάχνει για άλλοθι ο μακελάρης

Τι αναφέρει ο δικηγόρος του δράστη του τετραπλού φονικού στο «Vradini.gr»

Ανδραβίδα: Ψάχνει για άλλοθι ο μακελάρης
Αρθρογράφος: Τζαγκαράκη Γεωργία
Από Τζαγκαράκη Γεωργία

Τα «γυρίζει» στην ομολογία του ο μακελάρης της Ανδραβίδας, ο οποίος αρνείται τώρα πως σκότωσε την οικογένεια για τα ενοίκια, αλλά πως οδηγήθηκε στο έγκλημα, επειδή τα ενήλικα θύματα παρενοχλούσαν την υπερήλικη μητέρα του.

Μιλώντας στο Vradini.gr, ο δικηγόρος του δολοφόνου, Σπύρος Ανδριόπουλος, δηλώνει πως ο δράστης ισχυρίζεται ότι σκότωσε τους δύο ενήλικες, γιατί παρενοχλούσαν κατ' εξακολούθηση τη μητέρα του, η οποία διαμένει στον κάτω όροφο, κλείνοντάς της την παροχή νερού και ρεύματος.

Ειδικότερα, όπως σημειώνει ο κ. Ανδριόπουλος, ο δράστης ισχυρίζεται ότι σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τα θύματα το μοιραίο βράδυ, τον προκάλεσαν, βρίζοντάς τον. Τότε, εκείνος πήγε στο σπίτι τους για να «λυθεί» το θέμα. Όπως λέει ο 60χρονος, υπήρξε πάλη μεταξύ του ιδίου και των θυμάτων, έβγαλε το όπλο, το οποίο - όπως υποστηρίζει - είχε πάνω του για προστασία, καθώς ο Αλβανός είχε μεγαλύτερη σωματική διάπλαση, και τους πυροβόλησε.

Όσον αφορά τα αδικοχαμένα παιδιά, μόλις τριών και τεσσάρων ετών, ο κ. Ανδριόπουλος επισημαίνει στο Vradini.gr πως ο δράστης έχει κενό μνήμης και δεν μπορεί να θυμηθεί, αν τα έπνιξε. Ωστόσο, δεν το αρνείται.

Ερωτηθείς για το αν πίσω από τη δολοφονία υπήρχαν ρατσιστικά κίνητρα, μιας και ο δράστης είχε εκφράσει ακροδεξιές απόψεις στο παρελθόν μέσω social media, ο κ. Ανδριόπουλος απαντά πως «ο δράστης δεν κατηγορείται για ρατσιστική βία».

Δείτε επίσης