Ελλάδα

Λύτρας για Πάτρα: Η μητέρα ήταν εκείνη που ήθελε να χωρίσει

«Η μητέρα ήθελε να χωρίσει, όχι ο πατέρας» όπως ανέφερε νέος δικηγόρος της οικογένειας, Απόστολος Λύτρας

Λύτρας για Πάτρα: Η μητέρα ήταν εκείνη που ήθελε να χωρίσει
Αρθρογράφος: vradini
Από vradini

Μια διαφορετική εκδοχή σχετικά με τα όσα έχουν ακουστεί για τις σχέσεις μεταξύ του ανδρόγυνου στην Πάτρα έδωσε νωρίτερα σήμερα ο νέος δικηγόρος της οικογένειας, Απόστολος Λύτρας.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», ο ίδιος συναντήθηκε με το ζευγάρι, τη Ρούλα Πισπιρίγκου και τον Μάνο Δασκαλάκη. «Το τι ανακρίβειες έχουν ακουστεί για εκείνους δεν περιγράφονται. Βγήκανε και υπονοήσαν ότι, όταν το ζευγάρι ήταν να χωρίσει, η μητέρα έκανε κάτι στο παιδί, για να γυρίσει πίσω ο πατέρας. Όμως, η μητέρα ήταν εκείνη που ήθελε να χωρίσει» δήλωσε, προσθέτοντας ότι έχει και μηνύματα του ζευγαριού από εκείνη την περίοδο, που αποδεικνύουν τα λεγόμενά του.

Σχετικά με την γνωριμία του με το ζευγάρι, ο κ. Λύτρας είπε πως πενθούν για τα παιδιά τους, ακόμα και αν δέχονται απειλές: «Επίσης, βγήκαν και τους κατηγορήσαν που πήγαν σε μία συναυλία, αφού είχαν χάσει τα δύο τους παιδιά. Το ξέρετε ότι πήγαν στη συγκεκριμένη συναυλία, για να συναντήσουν τον τραγουδιστή, προκειμένου να διοργανωθεί συναυλία για το τρίτο παιδί, που ήταν άρρωστο; Ο πόνος των ανθρώπων εκφράζεται διαφορετικά. Πήγα στο σπίτι τους και είχε φωτογραφίες των παιδιών που πέθαναν, είναι σε όλους του τοίχους του σπιτιού».

Ο δικηγόρος κ. Λύτρας ξεκαθάρισε ακομη πως «δεν έχει αλλάξει το ζευγάρι τους δικηγόρους τους. Πλέον, έχω εντολή και εγώ από την κυρία Πισπιρίγκου, αλλά και από τον σύζυγό της, να βοηθήσουμε τις Αρχές, για να δούμε τι έχει συμβεί σε αυτή την υπόθεση. Έχουν ακουστεί πάρα πολλές ανακρίβειες από τα ΜΜΕ. Από τη δική μας πλευρά, έχουμε κάποια στοιχεία, που περιμένουμε να τα παραδώσουμε στις Αρχές».


Ο ίδιος αναφέρθηκε στο βίντεο, το οποίο είχε τραβήξει η μητέρα από τα επεισόδια που πάθαινε η Τζωρτζίνα στο νοσοκομείο: «Υπάρχει ένα συγκλονιστικό βίντεο, στο οποίο φαίνεται, δυστυχώς,, τι συμβαίνει στο τρίτο παιδί. Σε αυτό, η Τζωρτζίνα ανεβάζει πάρα πολλούς σφυγμούς και μετά ξαφνικά πέφτουν απότομα. Αυτό το έχουν πει οι γιατροί και από την Πάτρα και από το Ωνάσειο, όπου πέθανε το κορίτσι. Αυτό αποδεικνύει πως πρέπει να φύγουν κάποιες "σκιές" που φωτογραφίζουν τη μητέρα, καθώς αυτός είναι ο μηχανισμός που έκανε το παιδί να αποβιώσει».

«Ήδη έχω έρθει σε επαφή με καρδιολόγους. Κάποια πράγματα δεν τα βγάζω από το μυαλό μου. Δεν υπάρχει κάτι που να δικαιολογεί αυτές τις ανακοπές. Δυστυχώς, με όλους τους γιατρούς που έχω έρθει σε επαφή, μου λένε πως σαφέστατα υπάρχει γονιδιακό πρόβλημα» κατέληξε ο κ. Λύτρας.

Δείτε επίσης